Sistemde donma sorunu

Philologically

Megapat
Daha fazla  
İyi geceler, daha önce donma sorunlarım olduğunu bildirmiştim. Recep bey bir videoda RAM testi yapıyordu Memtest ile. Ben de yaptım ve RAM'lerim sağlam çıktı. Az önce ise Passmark ile birkaç test yaptım ve sonuçlarımı sizinle paylaşmak istiyorum. Eğer bu testler güvenilir ise ve donanımda sorun yok diyorsanız son çare SSD alıp tekrar deneyeceğim. Olmazsa ekran kartı ve Power'ı garantiye yollayacağım. HD Tune ile 2 saatlik test sonucunda Bad Sector olmadığı fakat "CRC error count" hatası olduğu çıkmıştı ortaya.

MSI 970A-G46 - MSI Gtx 960 4G - 12GB DDR3 1600 Mhz - 1TB WD Blue - FX 8300 - Cooler Master G650M
Genel;
general.jpg

CPU;
cpu.jpg

GPU 2D/3D
gpu 2d.jpg

gpu 3d.jpg

HDD;
HDD.jpg

@Recep Baltaş

Son düzenleyen: Moderatör:
CPU ve GPU sıcaklıklarınızı paylaşır mısınız lütfen?
İyi akşamlar.

Türkçe kurallarına uygun olmayan mesaj paylaştığım için forumdan uzaklaştırma aldım o yüzden cevap atamadım. Gpu boşta 37 derece gösteriyor, cpu ise 30 derece gösteriyor fakat bios üzerinden bakınca 14 derece yazıyor.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı