@Zgrrs hocam sorun sık sık olmuyor ara ara 5 6 saat aralıklarla. Driver'i güncellemeden önce PC'yi o kadar sık kullanamadım diyorum zaten. PC'yi maks 2 saat kullandım ondan sonra kapattım güncelleyip kapattım. Ertesi gün 5 6 saat oynadım PC boşta idi boşta kapanmış görüntü kesilmiş mouse klavye ışıkları gitmişti. Bugün yine görüntü gitti mouse klavye ışıkları gitti.
@MotoruCalinanGaspçı evet bence de anakart 2 tane iyi bir bilgisayarcı aradım 2 side dedi PSU ya da anakart dedi anakartımın garantisi bitmesi 22 Temmuz'da söküp göndereyim mi PSU 0 geldi servisten belki 2.el bir PSU'yu 0 diyerek gönderdiler bu sorun eski aynı model PSU'da olmuyordu. Eski model PSU'da bu sorun yoktu görüntü kesilmesi klavye mouse ışık gitmesi. Yeni gönderdikleri PSU sonrası bu sorun olmaya başladı. Ya da Vatan'daki 2 gün önce PC'yi toplayan adam yeni 0 gelen PSU ile toplayan adam PC'ye bir şey yaptı ya da kırdı hasar verdi farkına varmadı. Bu da klavye mouse görüntü gitmesi ile karşı karşıya kaldım. Ya da anakartım bozuldu. PSU'da gönderirim. Anakartta. Napayım.