Çözüldü Sistemde görüntü yok

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Zarifsiz

Hectopat
Ekran kartını çıkarıp takmıştım sonra açmayı denediğimde monitöre ekran gelmedi no Signal falan yazmiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

F1 bastım şu an Windows'a girdi, o hata bir şeye sebep olur mu?

F1 bastım şu an Windows'a girdi, o hata bir şeye sebep olur mu?

Yaptığım çözümler şu arkadaşlar: RAM'leri çıkarıp taktım, ekran kartını iyice sabitledim, BIOS pilini çıkardım ve fişi söküp kapatma tuşuna bayağı bastım 10 20 saniye.
Üstünüzden naylon pijama, kıyafet veya yün kazak varsa statik elektrik vermiş olabilirsiniz, ekran kartının pinlerini silgi ucuyla silmeyi denediniz mi?

Denemedim
Üstünüzden naylon pijama, kıyafet veya yün kazak varsa statik elektrik vermiş olabilirsiniz, ekran kartının pinlerini silgi ucuyla silmeyi denediniz mi?

Statik elektrik vermişsin gücü tamamen fişi falan çek ve güç açma tuşuna birkaç kez bas.
fişi falan çektim güç düğmesine 2 kere bastım, şuanda taktım geri ce monitör aynı şekilde görüntü vermedi

Son düzenleme:
Dediğiniz şeyi fiş takılı ikenmi yapacağım ve BIOS pili nerede bilmiyorum, bir tane BIOS pili olduğunu sandığım pil gibi bir şey var atayim mi fotoğraf?

Olur atabılırsınız gucu kesıp çıkarabılırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…