BIOS'a gırıp klavyenızı etkınleştırebılır mısınız ilk defa boyle bir şeyle karsılastım bende sıstem bataryası olmus dıyor fakat sanırsa sız masaustu kullanıyorsunuz BIOS'tan devam edebılır mısınız klavyeyı etkınlestırıp.
F1 bastım şu an Windows'a girdi, o hata bir şeye sebep olur mu?
Ekran kartını çıkarıp takmıştım sonra açmayı denediğimde monitöre ekran gelmedi no Signal falan yazmiyor.
Ekran kartını çıkarıp takmıştım sonra açmayı denediğimde monitöre ekran gelmedi no Signal falan yazmiyor.
Üstünüzden naylon pijama, kıyafet veya yün kazak varsa statik elektrik vermiş olabilirsiniz, ekran kartının pinlerini silgi ucuyla silmeyi denediniz mi?
fişi falan çektim güç düğmesine 2 kere bastım, şuanda taktım geri ce monitör aynı şekilde görüntü vermediStatik elektrik vermişsin gücü tamamen fişi falan çek ve güç açma tuşuna birkaç kez bas.
Denemedim.
Fişi falan çektim güç düğmesine 2 kere bastım, şu anda taktım geri CE monitör aynı şekilde görüntü vermedi.
Dediğiniz şeyi fiş takılı ikenmi yapacağım ve bios pili nerede bilmiyorum, bir tane bios pili olduğunu sandığım pil gibi bir şey var atayımmı fotoğraf?Dedigimi denediniz mi?
Dediğiniz şeyi fiş takılı ikenmi yapacağım ve BIOS pili nerede bilmiyorum, bir tane BIOS pili olduğunu sandığım pil gibi bir şey var atayim mi fotoğraf?
Bu mudur?Olur atabılırsınız gucu kesıp çıkarabılırsınız.
Takıp çıkardım hala yok görüntüOlur atabılırsınız gucu kesıp çıkarabılırsınız.
Bu mudur?
Takıp çıkardım hala yok görüntü.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.