mercanmete
Decapat
Daha fazla
Hocam e posta ile alakası nedir daha da detaylandırır mısınız veya format atarken interneti kesmem gerekir miPort 25 üstünden yolluyor. E-posta Göönderme protokolü spam botu veya virus olabilir format at
Gerekmez. Formatla port 25 üstünden bağlantı sağlıyor. Port25 E-posta protokolü olarak geçiyor.Hocam e posta ile alakası nedir daha da detaylandırır mısınız veya format atarken interneti kesmem gerekir mi
Tehşisi koymadım ilk satıra bakarsan yerel ip adresinden uzak sunucu ipsine syn_sent ile bağlantı sağlanmış.25 ile başlayan port bilgisi nereden geliyor?
find kısmını silersen zaten bir sürü IP çıkar.
Öyle RAT yiyip yemediğini anlayamazsın. Adam 45321 diye port açabilir yine bulamazsın. Virüs yediğinden şüpheleniyorsan bilmem de durduk yere komut yazıp virüs mü var diye araştırma yapman gerekmiyor.
Anti-virüs ile tarama yap.
Arkadaş teşhisi koymuş port numarasının bağlı olduğu serverı bulup format at demiş.
SYN_SENT açıklamasını yapar mısın?Tehşisi koymadım ilk satıra bakarsan yerel ip adresinden uzak sunucu ipsine syn_sent ile bağlantı sağlanmış.
Hocam bana da sizin dediğiniz geldi ama kaspersky neden hiçbir şey bulamıyorTehşisi koymadım ilk satıra bakarsan yerel ip adresinden uzak sunucu ipsine syn_sent ile bağlantı sağlanmış.
Tabikide. Bağlantının başlayıp henüz tamamlanmadığını ima ediyor. Teşekkür ederim internetten yazıpta bakabilirsin.SYN_SENT açıklamasını yapar mısın?
Peki bu durumda arkada Microsoft uygulaması olan Outlook çalışıyor mu diye sordun mu? Ya da herhangi bir e-posta servisi?Tabikide. Bağlantının başlayıp henüz tamamlanmadığını ima ediyor. Teşekkür ederim internetten yazıpta bakabilirsin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.