KMS, bir ürün etkinleştirme hizmetidir. Windows'da bu hizmeti kullanıyor. KMSpico uygulaması KMS hizmetini kullanarak Windows'u etkinleştiriyor. Yani siz orijinal bir Windows anahtarı satın alıp etkinleştirirseniz bu da KMS hizmetini kullanacaktır. KMSpico sadece uygulamanın ismi.
Orijinal KMS kapatılalı bayağı oluyor diyor biliyorum.
Hayır, kapatılmadı. Hatta Google'a belirli şeyler yazınca çıkıyor nasıl Windows'un aktifleştireceğini yazan makaleler. İsim vermek doğru olmaz.
Hatta, Microsoft'un dokümasyonları var bu hizmet hakkında:
Bknz.
Ayrıca bknz.
Sonuç olarak benim Bilgisayarımda kmspico virüsü var mı yok mu?Arkadaşlar komut isteminden kontrol ediyorum KMS önbelleği devre dışı bırakıldı diyor. Anlamadım şimdi KMSpico var mı yok mu?
Zaten bu konuya baktım ama dediğim gibi anlamadım var mı yok mu?Rehber: KMSpico aktivasyonu nasıl kaldırılır?
Merhaba, yakın zamanda bir kişi yardım istedi. "KMSpico zararlısı bulaştı. Yardım eder misin?" diye. Ve sorunu çözdük gibi. Bugün KMSpico zararlısını temizleyeceğiz. KMSpico nasıl anlaşılır? Arama kutucuğuna CMD yazıp yönetici olarak başlatıyoruz. Ve ardından slmgr -dlv yazıyoruz. En altta KMS...www.technopat.net
Aramaya CMD yazıp yönetici olarak çalıştır. slmgr -dlv yaz. Lisanslıysa lisanslı yazar zaten. Eğer ekran görüntüsü atacaksan falan şimdiden uyarayım, lisans anahtarı vs. yazıyorsa orayı karala öyle at.Sonuç olarak benim Bilgisayarımda kmspico virüsü var mı yok mu?
Zaten bu konuya baktım ama dediğim gibi anlamadım var mı yok mu?
Hocam yazdım zaten en altta Kms önbelleği devredışı bırakıldı diyor bununla alakalı mı?Aramaya CMD yazıp yönetici olarak çalıştır. slmgr -dlv yaz. Lisanslıysa lisanslı yazar zaten. Eğer ekran görüntüsü atacaksan falan şimdiden uyarayım, lisans anahtarı vs. yazıyorsa orayı karala öyle at.
Lisans durumu lisanslı diyor Windowsu bilgisayarcı yükledi beleş Windows vereceğini sanmıyorum.Hocam yazdım zaten en altta Kms önbelleği devredışı bırakıldı diyor bununla alakalı mı?
Hocam yazdım zaten en altta KMS önbelleği devre dışı bırakıldı diyor bununla alakalı mı?
Lisans durumu lisanslı diyor Windows'u bilgisayarcı yükledi beleş Windows vereceğini sanmıyorum.
slmgr -xpr yazın eğer süresiz etkinleşti diyorsa KMS yoktur ama tarih yazıyorsa vardır.Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.