theumtkyd
Hectopat
Toplu etkinleştirme süresi sonu 32 gün diyor?slmgr -xpr
yazın eğer süresiz etkinleşti diyorsa KMS yoktur ama tarih yazıyorsa vardır.
Toplu etkinleştirme süresi sonu 32 gün diyor?slmgr -xpr
yazın eğer süresiz etkinleşti diyorsa KMS yoktur ama tarih yazıyorsa vardır.
Toplu etkinleştirme süresi sonu 32 gün diyor?
Off. Bilgisayarcı bir de virüs var kardeşim format atıyorum dedi bana tekrar kendi virüs atmış ahahah.KMS hocam.
Neyse zaten yeni sistem aldım bir kaç gün gelir heralde kaldırmakla uğraşamam. Peki hocam şimdi ben yeni sisteme aynı Google hesabını falan kursam Google hesabından veya başka bir hesaptan kms virüsü yeni sisteme bulaşabilir mi?Off. Bilgisayarcı bir de virüs var kardeşim format atıyorum dedi bana tekrar kendi virüs atmış ahahah.
Off. Bilgisayarcı bir de virüs var kardeşim format atıyorum dedi bana tekrar kendi virüs atmış ahahah.
Neyse zaten yeni sistem aldım birkaç gün gelir herhalde kaldırmakla uğraşamam. Peki hocam şimdi ben yeni sisteme aynı Google hesabını falan kursam Google hesabından veya başka bir hesaptan KMS virüsü yeni sisteme bulaşabilir mi?
Hayır hocam kurulu değil kendim sıfırdan tertemiz Windows kuracağım Google gibi hesaplar olacak sadece Microsoft hariç.Google değil de Microsoft hesabına kayıt oluyorsa bulaşabilir, eğer sisteminizde işletim sistemi kurulu gelirse büyük ihtimalle lisanslı da olur.
Eğer öyle olursa bir şey olmayacaktır.
Hayır hocam kurulu değil kendim sıfırdan tertemiz Windows kuracağım Google gibi hesaplar olacak sadece Microsoft hariç.
Hocam anahtarsız deneme sürümü kullanayım diyorum o keylere de güvenemiyorum. Bir şey olmaz sağ altta Windowsu etkinleştir yazacak sadece.Hocam, kurarken lisansım yok deyin oradan istediğiniz sürümü seçip kurun sonra bir lisans alın 30-50 TL arası bulabilirsiniz tavsiyem Retail key. Sonra ayarlardan Windows'u etkinleştir kısmına girin, ürün anahtarı ekle deyin, aldığınız anahtarı oraya girin ve Windows'u etkinleştirin.
Windows etkinleştikten sonra endişelenmeden kullanabilirsiniz.
Hocam anahtarsız deneme sürümü kullanayım diyorum o keylere de güvenemiyorum. Bir şey olmaz sağ altta Windows'u etkinleştir yazacak sadece.
Biliyorum hocam da ekrana bir anda çıkıyor mu cidden ya? Rahatsız ederse sonradan alırım öyle key.Keşke sadece sağ altta yazsa, hiç olmafık bir anda tüm ekranı kaplayan "Windows'u etkinleştir" yazısı çıkıyor. Oyun oynayan biriyseniz sinir krizi geçirtir.
Hem kişiselleştirme seçenekleri kullanılmıyor deneme sürümünde.
Biliyorum hocam da ekrana bir anda çıkıyor mu cidden ya? Rahatsız ederse sonradan alırım öyle key.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.