Emre677676
Decapat
- SSD veya HDD modeli
- Kingston 128 GB
Arkadaşlar selam, oyun indirecektim ama yer yoktu, nasıl yer açabilirim? Bildiğim tüm teknikleri denedim sadece 3 tane oyun var hepsi toplam 15 GB ediyor, acaba nasıl yer açabilirim?
Arkadaşlar selam, oyun indirecektim ama yer yoktu, nasıl yer açabilirim? Bildiğim tüm teknikleri denedim sadece 3 tane oyun var hepsi toplam 15 GB ediyor, acaba nasıl yer açabilirim?
Temp dosyaları silebilirsin.Arkadaşlar selam, oyun indirecektim ama yer yoktu, nasıl yer açabilirim? Bildiğim tüm teknikleri denedim sadece 3 tane oyun var hepsi toplam 15 GB ediyor, acaba nasıl yer açabilirim?
C:\Users\{}\AppData\Local\Temp klasöründeki her şeyi silin. C:\Windows\Prefetch, C:\Windows\Temp bunlarda aynı şekilde ama kesinlikle klasörü silmeyin.
Kaç GB RAM var? 8'den fazlaysa belki sanal belleği biraz azaltabilirsin.
O zaman boşverin 8GB RAM için sanal bellek lazım oluyor.8 GB var hocam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.