Sistemde SrtTrail.txt hatası

qokhandd

Megapat
Daha fazla  
Merhabalar,

Rahatsız ettiğim için kusura bakmayın. Konuyu yanlış bölüme açtıysam da mazur görün.
Dün bilgisayarı kapattım ve bugün açtığımda ekteki resimdeki gibi bir manzara ile karşılaştım.
İnternette bulunabilecek her türlü çözümü denedim. (chkdsk, bootrec vb.)
Bootrec /fixboot komutuna erişim engellendi hatası almam neticesinde (ki bunu da çözmeye çalıştım fakat sonuç yine içler acısı) gelişmiş seçeneklerdeki her seçeneği denemeye karar verdim. Hiçbiri işe yaramadı.

Sanırım benim için durum biraz farklı çünkü resimde görebileceğiniz üzere SrtTrail.txt hatasının konumu D:\Windows olarak gözüküyor. Lakin Windows C:'de kurulu. İçinden çıkamadığım bir halde yardımınıza muhtacım. Ayıracağınız zaman için şimdiden teşekkür ederim.

IMG_20210221_182722.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşım çok üzgünüm ama şu yazıyı buldum ve sanırım seninde öyle yapman gerekecek :(

Merhabalar,

Rahatsız ettiğim için kusura bakmayın. Konuyu yanlış bölüme açtıysam da mazur görün.
Dün bilgisayarı kapattım ve bugün açtığımda ekteki resimdeki gibi bir manzara ile karşılaştım.
İnternette bulunabilecek her türlü çözümü denedim. (chkdsk, bootrec vb.)
Bootrec /fixboot komutuna erişim engellendi hatası almam neticesinde (ki bunu da çözmeye çalıştım fakat sonuç yine içler acısı) gelişmiş seçeneklerdeki her seçeneği denemeye karar verdim. Hiçbiri işe yaramadı.

Sanırım benim için durum biraz farklı çünkü resimde görebileceğiniz üzere SrtTrail.txt hatasının konumu D:\Windows olarak gözüküyor. Lakin Windows C:'de kurulu. İçinden çıkamadığım bir halde yardımınıza muhtacım. Ayıracağınız zaman için şimdiden teşekkür ederim.

Eki Görüntüle 889552
Sorunu cozebildinizmi? Aynı sorunu bende yaşıyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı