Sistemde SSD olmasa olur mu?

SSD Olmasa Olur Mu

• Oy verenlerin toplamı
    20

crusherxbls

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam. Bir bilgisayarda SSD niçin önemlidir ve olmasa sorun olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer SSD alacaksan aldığın zaman farkı hissedip buraya yazacaksın zaten HDD'ye göre gözle görülür biçimde hız farkı yaşayacaksın.

Arkadaşlar selam. Bir bilgisayarda SSD niçin önemlidir ve olmasa sorun olur mu?

Hard diskte diskin dönüp o veriyi okuyana kadar SSD çok fazla veri göndermiş oluyor bu SSD dediğimiz cihazlar sessizdir. Sallantılar mıknatıs türü şeyler hard diske nazaran daha az hasar alır okuma ve yazma hızları çok fazladır(ssdnin) bu yüzdende bilgisayarını diğer parçaları yok sayarak söylüyorum en efektif şekilde kullanırsın eğer SSD kullanırsan.

RTX 2060 ve i5 9400 F sistemim var arkadaşlar 1 TB HDD var sizce alınır mı? HDD beni götürür mü?

SSD'nin önemini kullanana dek anlamamıştım gençleştim resmen bu kadarmı fark eder.

RTX 2060 ve i5 9400 F sistemim var arkadaşlar 1 TB HDD var sizce alınır mı? HDD beni götürür mü?
HDD günümüzde depolama için alınabilir, 2.el olarak 500TL'ye güzel bir tercih ama Windows kurmak için UEFI sistemlerde düşmanınızdır. Win 10 veya 11 kullanacaksanız 256 GB bir SSD en kötü şart.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…