Sistemde trojan olduğu nasıl anlaşılır?

Kanka kusura bakma seni çok ugrastirdim ama bune okudum anlamadım vaktini aldığım için kusura bakma
Sorun yok
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Olmazsa yeniden yazın.

Sorun yok
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Olmazsa yeniden yazın.

İlgin için teşekkür ederim ama sadece bir tane kullanıcı var bir tanesi benim digeride varsayılan hesap WDAGUTİLİTYACCOUNT
Bu da Defender'in hesabıymis galiba yani bilgisayada başka hesap gözükmüyor
Acaba güvenlik sorunu olmayabilir mi
Genel anlamda normal bir hata olabilir mi zaten önemli bölümünde degil uyarı bölümünde yazıyor bu bilgisayarı yeni aldığım için virüs olabilir mi diye korktum bir bilginiz var mı acaba?

İlgin için teşekkür ederim ama sadece bir tane kullanıcı var bir tanesi benim digeride varsayılan hesap WDAGUTİLİTYACCOUNT
Bu da Defender'in hesabıymis galiba yani bilgisayada başka hesap gözükmüyor
Acaba güvenlik sorunu olmayabilir mi
Genel anlamda normal bir hata olabilir mi zaten önemli bölümünde degil uyarı bölümünde yazıyor bu bilgisayarı yeni aldığım için virüs olabilir mi diye korktum bir bilginiz var mı acaba?
Eğee yeni aldıysanız sorun olmaz yalnız bazı güvenlik açıkları oluşturabilir bu yüzden güncellemeleri eksiksiz yapmayı unutmayın genel olarak sorun oluşturmaz.

Çok teşekkür ederim zahmette verdim ama nasıl güncelleyecegim bilmiyorum kusura bakmayın vaktinizi aldığım için
Rica ederim bir sorununuz olursa yazın Windows güncellemelerini diyorum güncelleme kısmından yapabilirsiniz.

Rica ederim bir sorununuz olursa yazın Windows güncellemelerini diyorum güncelleme kısmından yapabilirsiniz.
Çok teşekkür ederim iyi günler dilerim

Zahmet olmaz ise bir şey daha sormak istiyorum hocam ben Windows 10 kullanıyorum 11'e geçmeli miyim bir de Windows defendir tek başına yeter mi yoksa başka bir program satın almalı miyim APK falan indiren biri değilim

Zahmet olmaz ise bir şey daha sormak istiyorum hocam ben Windows 10 kullanıyorum 11'e geçmeli miyim bir de Windows defendir tek başına yeter mi yoksa başka bir program satın almalı miyim APK falan indiren biri değilim
Bilgisayarınıza korsan yada güvenli olmayan bir şeyler indiriyormusunuz?

Windows 11 e geçmeyin Windows 10 şuan çok iyi. Güncellemeler kesilince belki geçebilirsiniz.

Bilgisayarınıza korsan yada güvenli olmayan bir şeyler indiriyormusunuz?

Windows 11 e geçmeyin Windows 10 şuan çok iyi. Güncellemeler kesilince belki geçebilirsiniz.
Hayır dediğim gibi oyunları falan Steam ve epic harici indirmem googlden de sadece mause ve kulaklık için uygulamasını kendi sitesinden indirdim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı