Trojan virüsü olduğu nasıl anlaşılır?

779653

Femtopat
1 ay önce bir siteye girdim sonra PC kapandı sonra okuduğuma göre sitede trojan varmış ondan sonra format atıp Kaspersky aldım ve ondan tam tarama yaptım ve bir şey çıkmadı. Bunlara rağmen hala varsa ne yapmalıyım veya format attığım gibi silinmiş midir?

1 ay önce bir siteye girdim sonra PC kapandı sonra okuduğuma göre sitede trojan varmış ondan sonra format atıp Kaspersky aldım ve ondan tam tarama yaptım ve bir şey çıkmadı. Bunlara rağmen hala varsa ne yapmalıyım veya format attığım gibi silinmiş midir?
Kanka format kök çözüm. Kaspersky almana bile gerek yoktu ama bilgileri sakla diyerek format attıysan hala dosyalarda bir yerde geziyordur.

Eğer dediğiniz gibi trojan varsa ve format attıysanız büyük ihtimal silinmiştir bence USB format en sağlıklısı kafanız rahat olur 😃

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı