4 451893 Hectopat Katılım 23 Nisan 2021 Mesajlar 99 3 Nisan 2022 #1 Merhabalar arkadaşlar. Ekte göründüğü gibi bir durumla karşı karşıyayım. Ne yapmam lazım? Format atarsam gider mi düzelir mi? Sıvı soğutma kullanıyorum. Ekran kartı 3060. İşlemci Ryzen 5 5600X. CMD de ise 4 haneli bir port var! Dosya Ekleri Ekran Görüntüsü (323).png 2,4 MB · Görüntüleme: 175
Merhabalar arkadaşlar. Ekte göründüğü gibi bir durumla karşı karşıyayım. Ne yapmam lazım? Format atarsam gider mi düzelir mi? Sıvı soğutma kullanıyorum. Ekran kartı 3060. İşlemci Ryzen 5 5600X. CMD de ise 4 haneli bir port var!
KS KS 4 451893 Hectopat Katılım 23 Nisan 2021 Mesajlar 99 3 Nisan 2022 #41 polakavic dedi: Hızlı tarama yapmayacaksın. Tam tarama yap. Eğer bir şey çıkmaz ise görev yöneticisinde anormal kullanım var mı yok mu bak. Eğer yok ise soğutma sistemini gözden geçir. Donanımsal ise boşuna format atmış olacaksın. Genişletmek için tıkla... Tam tarama bitmek üzere garantiye almak istiyorum Artı 0 Eksi
polakavic dedi: Hızlı tarama yapmayacaksın. Tam tarama yap. Eğer bir şey çıkmaz ise görev yöneticisinde anormal kullanım var mı yok mu bak. Eğer yok ise soğutma sistemini gözden geçir. Donanımsal ise boşuna format atmış olacaksın. Genişletmek için tıkla... Tam tarama bitmek üzere garantiye almak istiyorum
Profesör01 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2020 Mesajlar 1.058 Çözümler 3 3 Nisan 2022 #42 451893 dedi: Merhabalar arkadaşlar. Ekte göründüğü gibi bir durumla karşı karşıyayım. Ne yapmam lazım? Format atarsam gider mi düzelir mi? Sıvı soğutma kullanıyorum. Ekran kartı 3060. İşlemci Ryzen 5 5600X. CMD de ise 4 haneli bir port var! Genişletmek için tıkla... Eğer önemli verileriniz yoksa USB ile format atın eğer önemli verileniz var ise Kaspersky ile tam tarama yapın. Artı 0 Eksi
451893 dedi: Merhabalar arkadaşlar. Ekte göründüğü gibi bir durumla karşı karşıyayım. Ne yapmam lazım? Format atarsam gider mi düzelir mi? Sıvı soğutma kullanıyorum. Ekran kartı 3060. İşlemci Ryzen 5 5600X. CMD de ise 4 haneli bir port var! Genişletmek için tıkla... Eğer önemli verileriniz yoksa USB ile format atın eğer önemli verileniz var ise Kaspersky ile tam tarama yapın.
polakavic Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 22 Şubat 2015 Mesajlar 2.295 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2022 #43 451893 dedi: Tam tarama bitmek üzere garantiye almak istiyorum Genişletmek için tıkla... O zaman önemli verilerini yedekle format at. Eğer donanımsal ise format ısınma sorununu çözmez. Artı 0 Eksi
451893 dedi: Tam tarama bitmek üzere garantiye almak istiyorum Genişletmek için tıkla... O zaman önemli verilerini yedekle format at. Eğer donanımsal ise format ısınma sorununu çözmez.