Sistemde virüs mü var?

• Konuyu başlatan Exsa
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 64
  • Görüntüleme 2.165
Zooba elmas hilesi APKe-Okul'a sızar mı ki?

Diyelim gitti bir şey olmaz değil mi?

9 haneli kimlik no diyorsanız ben size kendi nomu vereyim. Hiçbir şey olmaz. Ha vermem riske girmiş olurum. Ama versem bile şifremi bilmedigin sürece hiçbir şey yapamazsın. Şimdi endişelenmeyin ve hemen şifrelerini yenileyin. Önemli olan paroladir. T.C. kimlik kartı değil. Ama direkt kimlik giderse çiple ödeme vs yapılabilirdi. Neyse ki sadece giden seri no.

Belki cilt no falan da gitmiştir bilmiyorum.Ayrıca benim özel hiçbir şeyim yok şuan.Gmalimin şifresini veriyim isterseniz.Çünkü içinde bir şey yok. 15 yaşında tabiri caizse bir veledim.O yüzden bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum sadece aklımdaki soru bu tarz numaraların başıma belaya sürükleyip sürüklemeyeceği.

Belki cilt no falan da gitmiştir bilmiyorum.Ayrıca benim özel hiçbir şeyim yok şuan.Gmalimin şifresini veriyim isterseniz.Çünkü içinde bir şey yok. 15 yaşında tabiri caizse bir veledim.O yüzden bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum sadece aklımdaki soru bu tarz numaraların başıma belaya sürükleyip sürüklemeyeceği.
@Mucize Kartal hocam son cevabınızı verip yolumuza bakalım küfür edecekmişsiniz gibi geliyorsunuz.

Son düzenleme:
Belki cilt no falan da gitmiştir bilmiyorum. Ayrıca benim özel hiçbir şeyim yok şu an. Gmalimin şifresini vereyim isterseniz. Çünkü içinde bir şey yok. 15 yaşında tabiri caizse bir veledim. O yüzden bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum sadece aklımdaki soru bu tarz numaraların başıma belaya sürükleyip sürüklemeyeceği.

@Mucize Kartal hocam son cevabınızı verip yolumuza bakalım küfür edecekmişsiniz gibi geliyorsunuz.

Küfür etmem ancak telefondaki şifreleri yenileyin PC'ye de bakım yaptırın. Eğer cızırtı devam ederse önce yedek alıp formatlayın formattan sonra düzelmezse garantiye.

Küfür etmem ancak telefondaki şifreleri yenileyin PC'ye de bakım yaptırın. Eğer cızırtı devam ederse önce yedek alıp formatlayın formattan sonra düzelmezse garantiye.
Hocam kaç kere söyleyeceğim bilmiyorum şifreler boş telefonda hiçbir hesabım yok.Youtube hesabım çalınsın ne olacak sanki? Sadece dediğim gibi e okula girişteki bilgilere kafam takıyor ve sabahtan zaten bunları soruyorum.Cilt, seri,TC falan.

Hocam kaç kere söyleyeceğim bilmiyorum şifreler boş telefonda hiçbir hesabım yok.Youtube hesabım çalınsın ne olacak sanki? Sadece dediğim gibi e okula girişteki bilgilere kafam takıyor ve sabahtan zaten bunları soruyorum.Cilt, seri,TC falan.
@Mucize Kartal 😡

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı
09:05:00