Sistemde virüs olduğu nasıl anlaşılır?

aynucalut2024

Megapat
Temiz kurulum yapmama rağmen Windows Defender uyarı verdi ama kaldırma/silmeye yönelik bir seçeenek çıkmadı. İnternetten baktığımda kendi kendine virüs üreten bir yazılım olabileceği ve Microsoft safety scanner ile tarama yapılması iyi olabileceği yazılmış. Şimdi bu programla her tarama yaptığımda aşağıdaki görseller ile karşılaşıyorum. Bu noktada nasıl bir yol izlemeliyim?

IMG_20241028_160536.jpg

Ekran görüntüsü 2024-10-28 042918.png

Dosya Ekleri

• IMG_20241029_174919.jpg
    IMG_20241029_174919.jpg
    75,8 KB · Görüntüleme: 41
Temiz kurulum yapmama rağmen Windows Defender uyarı verdi ama kaldırma/silmeye yönelik bir seçeenek çıkmadı. İnternetten baktığımda kendi kendine virüs üreten bir yazılım olabileceği ve Microsoft safety scanner ile tarama yapılması iyi olabileceği yazılmış. Şimdi bu programla her tarama yaptığımda aşağıdaki görseller ile karşılaşıyorum. Bu noktada nasıl bir yol izlemeliyim?

Eki Görüntüle 2340079

Eki Görüntüle 2340085

KMSpico ile mi Windows'u etkinleştirdin?

Eki Görüntüle 2340079

Eki Görüntüle 2340085

Crack'li lisans anahtarı mı kullanıyorsunuz? Ayrıca ISO dosyasını nereden indirdiniz?

Crack'li lisans anahtarı mı kullanıyorsunuz? Ayrıca ISO dosyasını nereden indirdiniz?

Ben kendim kullanmadım ama aldığım kişi kullanmış mıdır bilemiyorum. İlk attığım görsele göre mi yorum yaptınız?

Kaspersky indirip kurun giriş yapın ve 3M3K9-5R92s-ZDH5Y-NA944 kodunu girip tam tarama yapın ve diğer özellikleri de açın.

İndirip deniyorum hemen.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı