leqreal
Decapat
Daha fazla
Merhaba, geçen senelerde bir Minecraft sunucusunun dataları çalınmıştı ben bunu yeni öğrendim ve eski hesabıma belki girebilirim umuduyla internette araştırdım ve bir tane sitede buldum sitede link verilmiş ve notepad uygulaması ile açılması gerektiğini söylemişlerdi ve sitenin yöneticisi dosyanın güvenilir olduğunu söylemişti ve yorum atılan 5 sayfayı da incelediğimde olumsuz bir yanıtla karşılaşmadığım için indirmeye karar verdim indirdiğimde indirme ICO'nu WinRAR veya başka bir şey değildi yerel disk C'nin iconunun aynısıydı ben burada bir tırstım vazgeçtim ama yöneticinin o mesajını tekrar okuduğumda indirmeye devam ettim indirdikten sonra notepad ile açtığımda gerçekten 2.5 milyon kullanıcının verileri önümdeydi kendi hesabımı bulduktan sonra kapattım sildim ve üzerinden 10 gün geçti bir arkadaşım Zula'ya tekrar mı başlasak deyince deneyelim dedim indirdim 1 el atıp sıkıldık çıktık üstünden 3-4 gün geçti bugün tekrar gireyim dedim bir baktım hesabımın kullanıcı adı şifresi vs. değiştirilmişti. Ben bu data dosyası harici internetten hiçbir şey indirmedim ondan şüpheleniyorum fakat benim anlamadığım o kadar kayıt olduğum site vs. varken neden Zula hesabı o kadar oyun varken oyun hesabım varken neden Zula şifremi değiştirdi ve yani bana mail gelmedi şifreni değiştirmek için tıklayın diye hadi diyelim geldi mailime nasıl girdi mailimde 2ad var kafam almıyor biri aydınlatabilir mi boşa format atmak istemiyorum ayrıca Kaspersky Premium kullandığımı belirtmek istiyorum o bile virüs bulamadı. Ciddi anlamda bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim.