Sistemdeki kablo karışıklığı nasıl çözülür?

StrainGauGe

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci[Üniversite]
Ses sistemi için ayrı kablo, monitör için ayrı kablo, PSU için ayrı kablo derken çok karışıyor. Bir çözümü olan var mıdır acaba? :) Şimdiden teşekkürler fikirler için.

Çırt çırtlı bant, kablo kanalı, lastik, kelepçe ve elektrik bandı gibi gereçler kullanabilirsiniz. Bazı durumlarda yani bunları kullandığınızda kablo yetişmeyebilir. Bu durumda kablolara uzatma eklemek durumunda kalabilirsiniz.

Kasa içinde mantıklı ama dış kablolar için görüntü kirliliği gitmiyor onlarla
Çırt çırtlı bant, kablo kanalı, lastik, kelepçe ve elektrik bandı gibi gereçler kullanabilirsiniz. Bazı durumlarda yani bunları kullandığınızda kablo yetişmeyebilir. Bu durumda kablolara uzatma eklemek durumunda kalabilirsiniz.
Daha çok görüntü kirliliğini çözecek bir şey arıyorum ama link atabilirseniz daha makbule geçer. 😅

Kasa içinde mantıklı ama dış kablolar için görüntü kirliliği gitmiyor onlarla

Daha çok görüntü kirliliğini çözecek bir şey arıyorum ama link atabilirseniz daha makbule geçer. 😅
Bir dönem kasanın dışında kullandım, aynı yöne giden kabloları bununla bağlayıp kablo çivisiyle duvara sabitliyordum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı