Sistemdeki virüs nasıl silinir?

bluenight_21

Femtopat
Daha fazla  
Geçen hafta kardeşim hile indirmeye çalışmış, virüs girdiğini Instagram hesabına biri girince anlamış. Bugün Steam hesabı kapandı falan, kendi kendine demin CS’ye girdim, 5-6 maç atmış biri, bugün izlemedim ama 45 falan vurmuş, hile açtı herhalde. Bilgisayarı nasıl temizlerim bundan? Windows üzerinden sıfırlama başlattım, bu yeterli olur mu? Acil yardım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Geçen hafta kardeşim hile indirmeye çalışmış, virüs girdiğini Instagram hesabına biri girince anlamış. Bugün Steam hesabı kapandı falan, kendi kendine demin CS'ye girdim, 5-6 maç atmış biri, bugün izlemedim ama 45 falan vurmuş, hile açtı herhalde. Bilgisayarı nasıl temizlerim bundan? Windows üzerinden sıfırlama başlattım, bu yeterli olur mu? Acil yardım.

Flash bellek ile sıfırlamak daha iyi olur.

Geçen hafta kardeşim hile indirmeye çalışmış, virüs girdiğini Instagram hesabına biri girince anlamış. Bugün Steam hesabı kapandı falan, kendi kendine demin CS'ye girdim, 5-6 maç atmış biri, bugün izlemedim ama 45 falan vurmuş, hile açtı herhalde. Bilgisayarı nasıl temizlerim bundan? Windows üzerinden sıfırlama başlattım, bu yeterli olur mu? Acil yardım.

USB ile temiz kurulum daha iyi olurdu kökten temizleme Instagram hesabına bağlı gamil falan kapatmak veya şifrelerini değiştirmekte çok iyi olur.

@zKaranfily0 hocam sürücüleri temizlemeyi seçmeden sıfırladım gerek varmıydı ona?

@zKaranfily0 Sıfırladım. Kasperle tam taramada yaptım birşey bulmadı hocam ama sıfırlamadan önce mcafee ile de yapmıştım o da bulamamıştı birsey ama virüs vardı yani

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı