Sistemden virüslerin temizlenmesine rağmen FPS düşüklüğü devam ediyor

Merosoaaie

Femtopat
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Cpu: Amd Ryzen 5 2600x
Anakart: Anakart Msi A320m-a pro amd 3200(OC)mhz matx gaming
Ram: t-force tuf gaming alliance 16 GB 3200 mhz
GPU: Asus tuf gaming evo gtx 1660 ti
Kasa: Gamepower wraith 550W+80
Monitör: Gamepower intens 40 27 inc 240 hz 1ms
Klavye: James donkey 610s
Mouse: Steel Series Rival 3
Kulaklık: James donkey 710
Ssd: Adata SU630 224 gb
Hdd: WDC WD10EZEX-08WN4A0 932gb
Fan: hiper hf12 120mm siyah 2x, gamepower fan 10x
Bilgisayarı alalı 1 yıl oldu. 18 defa belki de daha fazla trojan bulaştı 3 kere de RAT bulaştı. Bu zamana dek hiç formatlamadım ama hep virüs taramasında çıkan zararlı virüsleri sildim hala duruyorlar mı bilmiyorum. Sanki bilgisayarda hala gizlenmiş virüsler var gibi geliyor, Kaspersky, Windows Defender, Malwarebytes, VirusTotal'dan her gün tarama yaptım ama nedense bilgisayar gereğinden az FPS veriyor. Sanki hala daha RAT dosyaları bilgisayarda duruyormuş gibi hissediyorum.

Not: RAT'ları Windows Defender kendi tespit etti ben ondan sildim RAT'ları, Malwarebytes'tan bir sürü virüsleri ve tehditleri sildim Kaspersky'dan tarama yaptım.

Bilgisayarı alalı 1 yıl oldu. 18 defa belki de daha fazla trojan bulaştı 3 kere de RAT bulaştı. Bu zamana dek hiç formatlamadım ama hep virüs taramasında çıkan zararlı virüsleri sildim hala duruyorlar mı bilmiyorum. Sanki bilgisayarda hala gizlenmiş virüsler var gibi geliyor, Kaspersky, Windows Defender, Malwarebytes, VirusTotal'dan her gün tarama yaptım ama nedense bilgisayar gereğinden az FPS veriyor. Sanki hala daha RAT dosyaları bilgisayarda duruyormuş gibi hissediyorum.

Not: RAT'ları Windows Defender kendi tespit etti ben ondan sildim RAT'ları, Malwarebytes'tan bir sürü virüsleri ve tehditleri sildim Kaspersky'dan tarama yaptım.

Temiz kurulum yap içiniz ferahlasın. Bir de çok merak ettim 18'den fazla kez nasıl virüs bulaştırmayı becerdiniz?

Temiz kurulum yap içiniz ferahlasın. Bir de çok merak ettim 18'den fazla kez nasıl virüs bulaştırmayı becerdiniz?

Temiz kurulum düşünmüyorum her şey silinir. 18'den fazla virüs konusuna gelecek olursak ise abim falan çok fazla oyun indiriyor oradan da virüs bulaşıyor. Kalanları ETS modlarından gelme. Bilgisayar bende değilken koruma da olmalı ama nasıl olacak hiç bilmiyorum.

Temiz kurulum düşünmüyorum her şey silinir. 18'den fazla virüs konusuna gelecek olursak ise abim falan çok fazla oyun indiriyor oradan da virüs bulaşıyor. Kalanları ETS modlarından gelme. Bilgisayar bende değilken koruma da olmalı ama nasıl olacak hiç bilmiyorum.
Şöyle yapabilirsin, fakat bunun için de öncelikle temiz kurulum format atsan iyi olur.

Attıktan sonra 1 kullanıcı daha oluşturursun Windows'da ve onu sınırlı hesap yaparsın. İstediği kadar virüslü şey indirsin bir etki etmez bilgisayara.

O sistemin hala ayakta olmasına dua edebilirsin.

Zaten 12 tane dandik Gamepower fan varken bile 80-100 derecelerde oyun oynandığını hatırlıyorum bu bilgisayarda. 7-8 ay falan bu derecelerde oynadık.

Bunu indir.
Yönetici olarak çalıştır. Program menüsünde options kısmından VirusTotal com yerinden Check olanı işaretleyin ve pencerede sağda zararlı işlem yoksa işlemlerde 0/75 vb. yazar.
Bu şekilde arada kontrol sağlayıp görebilirsiniz. Fazla AV yükleyip kaldırmayın bu da performansı etkiler.

Hiçbir programın 18 kere virüs bulaşan bir bilgisayarı tertemiz edeceğini sanmıyorum. Önemli resimlerinizi bir flash diske ya da telefonunuza atıp, daha sonra birkaç saatinizi ayırıp temiz bir kurulum yapmanızı şiddetle tavsiye ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı