Sistemden yanık kokusu gelmesi sorun olur mu?

Daha fazla  
Forumdaki arkadaşlara sorum geçenlerde bilgisayarımdan mı emin olamadığım bir yanık kokusu aldım. Eğer bilgisayar yanmaya başlarsa kapanır m? I yani boştan yere mi telaş ettim yoksa temkinli mi olmalıyım? Yani şunu söylemek istiyorum bilgisayarların buna karşı bir önlemi var mı? Kapansaydı işte o zaman net bir şeyler oluştururdum kafamda.

Son düzenleyen: Moderatör:
Forumdaki arkadaşlara sorum geçenlerde bilgisayarımdan mı emin olamadığım bir yanık kokusu aldım. Eğer bilgisayar yanmaya başlarsa kapanır m? I yani boştan yere mi telaş ettim yoksa temkinli mi olmalıyım? Yani şunu söylemek istiyorum bilgisayarların buna karşı bir önlemi var mı? Kapansaydı işte o zaman net bir şeyler oluştururdum kafamda.
Temkinli Olun Bence sistemi açmayın güç kaynağında veya bir kabloda yanma olabilir bence

Eğer bilgisayar yanmaya başlarsa kapanır m?
Bu nasıl soru ya? Öncelikle bilgisayarın böyle bir önlemi yoktur. Sadece işlemci, ekran kartı vs. çok ağır durumlara gelirse sistem kapatır fakat bazen yandığı da oluyor ki sistemden yanık kokusu geliyor diyorsunuz açıp baksanıza zarar varsa diğerlerine de gelmeden?

Açmayın bence sisteminiz iyi ise yazık olmasın yanık kokusu psu dadır

Eğer bilgisayar yanmaya başlarsa kapanır m?

Kendisine zarar verdiği zaman kapanır, o zamana kadar yanmaya devam eder.

05onfire1_xp-superJumbo-v2.jpg

Arkadaşlar bu olay dün gerçekleşti emin olamadım hemen kasaya yöneldim koku yoktu psu kasanın alt kısmında patlama sesi duymadım şuan sıkıntısız çalışıyor koku yok psu modeli Thermaltake TR2 S 550W PS-TRS-0550NPCWEU-2 Power Supply şuan sıkıntı yok gibi voltaj değerleri sabit. zaten kokunun geldiği esnada ben oyun oynuyordum ve afterburner da açıktı sıcaklıklar düşüktü ayağa bir kalktım koku geldi burnuma hemen kasaya yöneldim acaba benim burnum mu beni yanılttı umarım yanık kokusu bilgisayardan gelmedi

Technopat Haberler

Geri
Yukarı