Sisteme bulaşan virüsü temizleme yolu

SmartFace

Hectopat
Daha fazla  
Selam,
Sistemimde Kaspersky Free kurulu lakin bizim ufaklık geçici olarak devre dışı bırakarak bazı oyunlara erişmeye çalışmış :). Kontrol ettiğimde indirdiği forumda da virüs olduğunu açıkça yazmışlar aslında. Sistemi Kaspersky ile tarattım ve temizleme işlemlerini yaptım fakat hala emin olamadım.
Virüsü analiz eden birisi aşağıdaki değişiklikleri yaptığını bulmuş. Bunu nasıl temizleyebilirim?

1673961136469.png

Selam,
Sistemimde Kaspersky Free kurulu lakin bizim ufaklık geçici olarak devre dışı bırakarak bazı oyunlara erişmeye çalışmış :). Kontrol ettiğimde indirdiği forumda da virüs olduğunu açıkça yazmışlar aslında. Sistemi Kaspersky ile tarattım ve temizleme işlemlerini yaptım fakat hala emin olamadım.
Virüsü analiz eden birisi aşağıdaki değişiklikleri yaptığını bulmuş. Bunu nasıl temizleyebilirim?

Eki Görüntüle 1635991

Her türlü ihtimale karşı format atabilirsiniz.

Artı -1 Eksi
Hocam Kaspersky ile tam tarama yapın.

KVRT bir virüs bulmadı. Büyük ihtimalle Kaspersky'de bulamayacak. Program çalıştığında CMD penceresi açılmış. Acaba CMD üzerinden kendi sunucularına ya da bilgisayarlarına bağlantı açmış olabilirler mi? Öyle bir durum olup olmadığını nasıl kontrol edebilirim

KVRT bir virüs bulmadı. Büyük ihtimalle Kaspersky'de bulamayacak. Program çalıştığında CMD penceresi açılmış. Acaba CMD üzerinden kendi sunucularına ya da bilgisayarlarına bağlantı açmış olabilirler mi? Öyle bir durum olup olmadığını nasıl kontrol edebilirim?
GlassWire veya Wireshark ile bağlantıları kontrol edebilirsin. Aşağıdaki rehberi uygulamanı öneriririm:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı