Sisteme Ekran Kartı Ekleyince No Signal Hatası

ERKAN EFE

Centipat
Merhaba arkadaşlar. Sizlere bir sorum olacak, bilgisayardan fazla anlamıyorum anakartım Foxconn 2ABF 2 GB RAM ve 300W PSU var. Önceden 550 Ti almıştım fakat taktığımda monitörde no signal demişti ve ekran gelmemişti. Onu satıp R7 240 1GB'lik ekran kartı aldım yine aynı hatayı aldım. Sizce neden olabilir ve bu anakartıma uygun RAM ve ekran kartı önerir misiniz? Durumum iyi değil bütçeyi aşmazsa iyi olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Aldığınız ekran kartınız arızalı olabilir ya da devre dışı bırakılmış olabilir galiba. Çoğunlukla bu hatalardan meydana geliyor. Ayriyetten ne kadarlık bir bütçeniz bulunduğunu söylerseniz forumdaki arkadaşlar size en uygun RAM ve ekran kartını önerirler.
Bilgisayardaki gücü tamamen kes güç kablosunu çıkar, ramleri de çıkar üfle anakarta üfle sonra tekrar yerine tak. Yine olmazsa ekran kartında sıkıntı var demektir
sence psu dan olabilirmi yetersiz güç olduğu için 300w psu var taktığım ekran kartı r7 240 1gb
Bilgisayardaki gücü tamamen kes güç kablosunu çıkar, ramleri de çıkar üfle anakarta üfle sonra tekrar yerine tak. Yine olmazsa ekran kartında sıkıntı var demektir
benim bilgisayarıma uygun 200-300 arası oyun için ekran kartı önerebilirmisin

Son düzenleme:
sence psu dan olabilirmi yetersiz güç olduğu için 300w psu var taktığım ekran kartı r7 240 1gb

benim bilgisayarıma uygun 200-300 arası oyun için ekran kartı önerebilirmisin
İkinci elden temiz ekran kartları var 750ti var bildiğim o pazarları pek bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…