Çözüldü Sisteme ekran kartı takıldıktan sonra görüntü alınamıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

UmutHope1

Decapat
Merhaba, internetten bir sistem aldım ve geldiğinde ekran kartını takmadan çalıştırdım ve çalıştı fakat görüntüye bağlamıştım. Sonra ekran kartını takip çalıştırdım, sorunsuz görünüyordu ve monitore bağladım fakat monitöre en ufağından görüntü gelmedi. Başka monitörde denedim, daha yeni nesil olan, yine 0 görüntü. Ne yapmam gerekiyor? Yardımcı olur musunuz?

Çözüm
Kusura bakma ban yemiştim sistem yazmayı unutup hepsini çıkartıp yeniden taktım ilk basta geldi sonra ayağımı yere vurdun görüntü yine gitti bir daha vurdum tekrar geldi oynatinca yine gitti sonra tekrar görüntüyü getirip kapattım sabah 10 da açmaya çalıştım bastım bastım açılmadı niye açılmıyor diye oynattim yanlış tuşa basiyormusum yerde yatık olduğundan orada oynatinca yine gitti son durum goruntu yok ve getiremiyorum.
Ekran kartı yuvaya tam oturmamıştır, kontrol edin.
Ekran kartı ve monitör güç girişlerini kontrol edin belki takılı değildir.

Kusura bakma ban yemiştim sistem yazmayı unutup hepsini çıkartıp yeniden taktım ilk basta geldi sonra ayağımı yere vurdun görüntü yine gitti bir daha vurdum tekrar geldi oynatinca yine gitti sonra tekrar görüntüyü getirip kapattım sabah 10 da açmaya çalıştım bastım bastım açılmadı niye açılmıyor diye oynattim yanlış tuşa basiyormusum yerde yatık olduğundan orada oynatinca yine gitti son durum goruntu yok ve getiremiyorum.

Ekran kartı yuvaya tam oturmamıştır, kontrol edin.

Çözüm
Ekran kartının slota takılı olan yerini çekip atın, bakalım, görüntü sallantıda gidip geliyorsa böyle bir sorun vardır.

Ekran kartının sallantısindan gittiğine emin değilim fakat bir şeyler hareket edince olduğu kesin şimdi denedimde cekemeyecegim kadar küçük anakart ben bile göremiyorum.

Ekran kartının slota takılı olan yerini çekip atın, bakalım, görüntü sallantıda gidip geliyorsa böyle bir sorun vardır.

Bu ekran kartı anakart cipinin üstüne geliyor oturttum ama ucu ucuna ondan olma ihtimali?

Son düzenleme:
Ekran kartının sallantısindan gittiğine emin değilim fakat bir şeyler hareket edince olduğu kesin şimdi denedimde cekemeyecegim kadar küçük anakart ben bile göremiyorum.

Bu ekran kartı anakart cipinin üstüne geliyor oturttum ama ucu ucuna ondan olma ihtimali?
Chip e yakın olur normal.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı