Ekran kartı çıkarılıp takıldıktan sonra görüntü vermiyor

jwole

Centipat
Daha fazla  
İlk defa bilgisayar temizliyordum ekran kartını da değişecektim, çıkartayim dedim çıkartıp taktım. Başlattım bilgisayarı klavye mouse çalışıyor ama görüntü gelmiyor, RAM'i çıkardım taktım BIOS pilini de çıkarttım taktım ama bir işe yaramadı.

Hocam sinyal yok hatası veriyor ise o kablo tamamen bozuk olabilir. Sizin sinyal yok hatası ekran kartından gelmiyor monitörden geliyor yani eski kabloyu değil de yeni bir kablo varsa komşulardan veya daha kablonuz varsa başka kablo takıp denemenizi isterim.

PC açıldı. BIOS pilini çıkardım 15 dk bekledim açıldı. RAM'i de tak çıkar yaptım ama açılırken BIOS ayarları açılıyor ve New CPU CPU fan error hatası veriyor. Bir de PC kapattığımda kasa çalışmaya devam ediyor tamirciye götüreceğim.

İlk defa bilgisayar temizliyordum ekran kartını da değişecektim, çıkartayim dedim çıkartıp taktım. Başlattım bilgisayarı klavye mouse çalışıyor ama görüntü gelmiyor, RAM'i çıkardım taktım BIOS pilini de çıkarttım taktım ama bir işe yaramadı.

Hocam kasanın statik elektriğini atmayı deneyin, güç kablosunu çıkartın ve açma tuşuna 30-35 saniye basılı tutun

Technopat Haberler

Geri
Yukarı