Sisteme format atarken SSD görünmüyor

Ersin çolak

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Yeni bir bilgisayara geçtim de AMD'ye gectim tamamen. Fakat hata aldım ve format gerekli olduğunu öğrendim format atarken sürücü kısmında SSD mi gormuyor. Bir şey indirilmesi gerekiyormuş fakat arkadaşlara sorduğumda Intel yazıyor onda sen AMD sin deyip yapma dediler doğru olan ne yardımcı olur musunuz fazla arkadaşım olmadığı için yaptirabilecek yer bilmiyorum fazla param da kalmadı ne yapsam düzelir.

Merhaba,

Daha fazla detay vermelisiniz, bu şekilde birçok neden söz konusu olabilir. Öncelikle sistem bileşenlerini belirtin, ardındna mümkünse SATA bağlantılarının nasıl olduğuna dair bir kaç resim çekip atarsanız daha iyi yardımcı olunabilir.

Merhaba,

Daha fazla detay vermelisiniz, bu şekilde birçok neden söz konusu olabilir. Öncelikle sistem bileşenlerini belirtin, ardındna mümkünse SATA bağlantılarının nasıl olduğuna dair birkaç resim çekip atarsanız daha iyi yardımcı olunabilir.
Boyle takılı hocam

Dosya Ekleri

• 17032459412877835002794373620590.jpg
    17032459412877835002794373620590.jpg
    122,2 KB · Görüntüleme: 49
Boyle takılı hocam
Anakarttaki yuvaları da kontrol edin, farklı bir yuva deneyin. Kabloları söküp tekrar takın, BİOS üzerinden de SSD'nin gözüküp gözükmediğine de bakmakta fayda var, anakartınızın markasını internette aratarak BİOS kullanımı hakkında araştırma yapabilirsiniz. BİOS sayfasında Boot kısmında SSD'nin gözükmesi lazım, orada da gözükmüyorsa, bağlantıda sorun vardır büyük ihtimalle.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı