Sisteme format attıktan sonra formattan önce olmayan hatalar çıkmaya başladı

SemihKA

Femtopat
Daha fazla  
Bir özellik önerin.
Bilgisayarda önceden hiçbir problem yoktu fakat Windows 11'e geçmek için formatlamaya çalıştım. Hiçbir ayarla oynamadım fakat problemler çıkmaya başladı. Ben de problem oluştu diye Windows 10'a format attım. O yüzden sonrasında PC'de olmayan çok fazla hata oluşmaya başladı. Mesela CS'de aynı maç içinde 3-4 defa PC kapandı ya da ride 3 oyununda üst üste 2 yarış yapamamaya başladım. Direkt "fatal error" başlıklı hatalar almaya başladım. Az önce de GTA 5 oynarken bir hata aldım, o hatayı da attım.

Zaten sürekli böyle hatalar alıyorum. Daha sonra Valorant'ta da böyle olaylar oluyor; aynı maç içinde 2 defa PC'nin kapandığı oluyor. Ama bu PC kapandığı sorunlarını çözdüm. Şu an ride 3, GTA 5 ve Valorant gibi oyunlarda PC yerine sadece oyun kapanmaya başladı. Bunu da halledersem tamamen düzelecek ama halledemiyorum. Sizce ne yapmalıyım? Bir daha mı format atmalıyım?

Dosya Ekleri

• WhatsApp Görsel 2024-11-04 saat 21.51.49_3d9e6feb.jpg
    WhatsApp Görsel 2024-11-04 saat 21.51.49_3d9e6feb.jpg
    116,2 KB · Görüntüleme: 65
Son düzenleyen: Moderatör:
ISO dosyalarını indirdiğiniz yer güvenilir mi?

BIOS ayarlarını sıfırlayıp tekrar format atmayı deneyin.

Kullandığınız USB bellek sorunlu olabilir, kurulumda hatalar yaparsa bu mesajları almanız çok doğal.

USB belleğinizi taktığınız soket arızalı olabilir ve kurulumda hatalar yapıyor olabilir.

Orijinal ISO ile temiz kurulum yapmanızı ve sürücüleri orijinal resmi sitelerinden güncel versiyonlarını indirip kurmanızı öneririm.
Orijinal resmi ISO ile kurduysanız (Microsoft'un kendi sitesinden temin ettiginiz) sürücülerin üzerine gitmenizi öneririm.

Bir özellik önerin.
Bilgisayarda önceden hiçbir problem yoktu fakat Windows 11'e geçmek için formatlamaya çalıştım. Hiçbir ayarla oynamadım fakat problemler çıkmaya başladı. Ben de problem oluştu diye Windows 10'a format attım. O yüzden sonrasında PC'de olmayan çok fazla hata oluşmaya başladı. Mesela CS'de aynı maç içinde 3-4 defa PC kapandı ya da ride 3 oyununda üst üste 2 yarış yapamamaya başladım. Direkt "fatal error" başlıklı hatalar almaya başladım. Az önce de GTA 5 oynarken bir hata aldım, o hatayı da attım.

Zaten sürekli böyle hatalar alıyorum. Daha sonra Valorant'ta da böyle olaylar oluyor; aynı maç içinde 2 defa PC'nin kapandığı oluyor. Ama bu PC kapandığı sorunlarını çözdüm. Şu an ride 3, GTA 5 ve Valorant gibi oyunlarda PC yerine sadece oyun kapanmaya başladı. Bunu da halledersem tamamen düzelecek ama halledemiyorum. Sizce ne yapmalıyım? Bir daha mı format atmalıyım?
bios ayarlarını sıfırlayıp en uygun ayarları yapmayı deneyin

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı