Fiyatından dolayı Havit Gamenote KB884L'yi tercih ettim. Kullanan var mı, memnun mu, uzun vadede sorun yaratır mı?
F87 Pro varken tercih etmezdim açıkçası.
Ekranı boşver, bit pazarından alıp taktıkları 10 liralık ekran var bu klavyede. Yani kısa süreli bir zevki var çünkü kalitesiz bir şey.Hocam beni yakalayan ekranı olması ve GIF koyabilmemiz. F87 Pro'da ekran yok arastirdigima gore fakat bir degerlendirecegim.
www.n11.com
Gayet güzel klavye kullanıyorum. Kalitesi kendini belli ediyor. Ancak ben 1000-1500 civarındayken almıştım. Şu an 2 bin olmuş, onun yerine Aula falan baksanız daha iyi olur.Fiyatından dolayı Havit Gamenote KB884L'yi tercih ettim. Kullanan var mı, memnun mu, uzun vadede sorun yaratır mı?
Gayet güzel klavye kullanıyorum. Kalitesi kendini belli ediyor. Ancak ben 1000-1500 civarındayken almıştım. Şu an 2 bin olmuş, onun yerine Aula falan baksanız daha iyi olur.
Ekran çok mühim bir şey değil yukarıdaki arkadaşın dediği gibi 10 liralık ekran var. Switch kalitesine bakmanız daha iyi olacaktır.
Ekranı boş ver, bitpazarından alıp taktıkları 10 liralık ekran var bu klavyede. Yani kısa süreli bir zevki var çünkü kalitesiz bir şey.
Switch ve malzeme kalitesi olarak F87'nin çok gerisinde. Ekran yerine bu ikisine daha çok önem ver derim.
Ekran şartsa ve bütçe artarsa bu alınır.
Aula F75 Max Mekanik Rgb Tkl Reaper Switch Kablosuz Makrolu Hot Swap Klavye Lacivert Lacivert Fiyatları ve Özellikleri
Aula F75 Max Mekanik Rgb Tkl Reaper Switch Kablosuz Makrolu Hot Swap Klavye Lacivert Lacivert en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
F75 Max uzun vadede nasıldır?
Ekran kalitesi nasıldır bilmiyorum ama malzeme kalitesi ve switchleri iyi seviyede.O zaman vazgeçtim ben Havit'ten. F75 Max uzun vadede nasıldır?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.