Sisteme format attıktan sonra ses sorunu oluyor

woodpacker

Femtopat
Daha fazla  
RAM
8gb
Ekran kartı
gtx645
Anakart
faxconn 2ada
İşlemci
İntel core i7 3770
2 gün önce bilgisayara format attım fakat ön jak ve arka jak dahil ses alamıyorum. Realtek'in farklı farklı sürümlerini kurdum, forumdan benzer durumdaki arkadaşlara önerilen tüm çözümleri denedim fakat sonuç alamadım. Realtek'in kurulumndan sonra kontrol paneline erişim sağlayamıyorum kurulu olan yere görselde attığım gibi 2 farklı klasör geliyor o kadar.

Aygıt yöneticisinde diğer aygıtlar kısmında Audio device on High Definition Audio busın üzerinde soru işareti var ve güncelleme yapmaya çalıştığımda hata alıyorum. 2 gündür uğraşıyorum anakartım ile uyumlu olan driveri bulamıyorum sorun neyle ilgili anlamadım da açıkçası. Herkese iyi Sosyaller.
Anakart modeli: Foxconn 2ada.

Dosya Ekleri

• aygıt yöneticisi.PNG
    aygıt yöneticisi.PNG
    30,2 KB · Görüntüleme: 27
  • realtek.PNG
    realtek.PNG
    8,2 KB · Görüntüleme: 31
Windows Update üzerindeki isteğe bağlı güncelleştirmeler dahil tüm güncelleştirmeleri yaptınız mı?
isteğe bağlı güncellemeleri yapmamıştım. hemen deniyorum geri dönüş yapıcam teşekkürler.

Windows Update üzerindeki isteğe bağlı güncelleştirmeler dahil tüm güncelleştirmeleri yaptınız mı?
isteğe bağlı güncellemeleri de yaptım fakat bi değiliklik olmadı sorunum devam ediyor.

güncel

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı