magnisword
Hectopat
Daha fazla
Merhaba daha önce Intel sistem kullanıyordum ve yakın zamanda AMD sisteme geçiş yaptım. Haliyle parçalar değiştiği için format atılmak zorunda kaldı. Değiştirdikten hemen sonra pek oyunlarda deneyimleme fırsatım olmadı sadece Valorant ve CS:GO'da baktığım zaman en düşük grafik ayarlarında 66 dereceyi geçmiyordu ama birkaç gün önce Metro 2033 Redux oyununda en yüksekle yüksek arası grafik ayarlarında denediğim zaman 81 dereceyi gördüğünü gördüm kasanın camını çıkarttım ve 76 dereceye düştü yine normal olduğunu düşünmüyorum kasamda kapalı bir kasa mesh değil Vento VG04F ancak formatlanmadan önce çoğu oyunu en yüksek grafiklerde 67 dereceyi geçmeden oynuyordum. Şimdi ise ETS 2'ye girdiğim zaman yine en yüksek grafik seviyesinde daha önceden 64 dereceyi geçmezken şimdi 79 dereceye kadar çıktığını gördüm. Bütün driverlar güncel GeForce Experience'tan güncel olduğunuda kontrol ettim sorun ne olabilir? Ekran kartını da alalı çok olmadı 2 ay oldu ve kasamdan olduğunu kesinlikle düşünmüyorum dediğim gibi AMD'ye geçmeden yani formatlanmadan önce 67 dereceyi geçmiyordu kasayı da aynı yerde kullanıyorum yine.
Son düzenleyen: Moderatör: