Sisteme Güç Gelmeme Sorunu

Gollum 00

Hectopat
Katılım
2 Kasım 2015
Mesajlar
14
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Birkaç saat önce kasamı kapattım hiçbir sorun yoktu. Eletrikler gitmedi bir şey olmadı, şimdi kasayı açmaya çalıştım güç almadı. Işık falan yoktu. Arkadan açtım kapattım, prizden çıkardım taktım yok. Başka prize taktım yan kapağı açtım bir daha denedim çalıştı. Sonra eski prize taktım aynı yere çalıştı. Ne olduğunu anlamadım, yardım ederseniz sevinirim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
@Gollum 00 Dostum bende de aynı PSU mevcut. Aynı olay başıma geldi :) PC'yi oyun indirirken açık bırakıp dışarı çıkmıştım. Fakat geldiğimde PC kapanmış vaziyetteydi. Oysa herhangi bir elektrik kesintisi olmamıştı. Power tuşuna defalarca bastığım halde PC'de herhangi bir tepkime olmadı. Kasayı açtım kontrol ettim yanık kokusu vs. var mı diye herhangi bir şey bulamadım. PC'nin güç kablosunu çıkardım başka yere taktım sorun ne tesadüfse düzeldi :) Priz sıkıntılı olduğunu düşündüğüm için yeni priz taktım. Şuana kadar da tekrar öyle bir sıkıntı yaşamadım. Umarım sizde yaşamazsınız.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı