Sisteme karşı çıkanlar ne istiyor?

450909

Hectopat
Makaleler
2
Arkadaşlar gündelik hayatta günümüz para merkezli dünyaya karşı çıkan pek çok insan görebilirsiniz. Herkesin para için kölelik yaptığı falan bunları duyuyoruz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Peki bu arkadaşlar nasıl bir sistem istiyor? Yani bir şeye sadece karşı çıkmak alternatif bir fikir üretmekten daha kolaydır. Ben de tüm bu insanların kolaya kaçtığını düşünüyorum. Çünkü üretilen fikirlerin hepsi ya mümkün değil ya da dönüp dolaşıp aynı sistemin laciverti oluyor.

Sistem senin üzerinden 10 kazanır, sana 1 verir. 9'u sorarsan ya hain olursun ya terörist. Sana 3 verirse finansal sıkıntılar çekmezsin, ama sistem sana 3 vermez, üstüne cebindeki 1'e göz diker.

Sistem senin üzerinden 10 kazanır, sana 1 verir. 9'u sorarsan ya hain olursun ya terörist. Sana 3 verirse finansal sıkıntılar çekmezsin, ama sistem sana 3 vermez, üstüne cebindeki 1'e göz diker.
Yahu tespit yapmak kolay, çözüm önerisi nedir? Durumunun böyle olduğunu zaten biliyoruz.

Yahu tespit yapmak kolay, çözüm önerisi nedir? Durumunun böyle olduğunu zaten biliyoruz.

Videoyu daha önce izlemiştim, amacının farkındalık yaratmak olduğunu söyleyebilirim. Çalışıyorsa dokunmayalım mantığına mı geçelim, eleştirmek isteyen eleştirsin.

Ha sadece eleştiriyor, ben bunu saçma buluyorum diyorsan bence bu bizi alakadar etmez. Belki kilit bi' vatandaşın fikrini değiştiririm diye düşünüyor, belki de hiçbir şey düşünmeden canı istediği için yapıyor vs.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı