Sisteme RAT virüsü girdi

DarkKnight001

Attopat
Katılım
26 Mayıs 2024
Mesajlar
37
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Dün birkaç arkadaşla kavga ettim. Beni bir Discord grubuna eklediler ve sesli sohbete girdik. Birkaç aydır hiçbir şey indirmedim veya riskli bir linke girmedim. Ancak Discord sesli sohbete girdiğim anda Discord kapandı önce RAT yedim diye düşündüm.

Hiçbir şey indirmediğim aklıma geldi veya hiçbir linke tıklamadığım olayın üzerine Discord'u sildim ve Valorant'a girdim arkadan DarkComet RAT klasik piyano sesleri geldi kameram açıldı.

İzinlerden dolayı kapandı sonra otomatik olarak arama çubuğuna whats my IP adress yazildi. Sonra ekran akıntısı ve taslakla ssi alındı. Bir şey indirmeden veya bir linke tıklamadan nasıl RAT attılar. Not: Arkadaşlar öyle profesyonel hackerlık yapacak ınsanlar degıller.
 
Onlar olduğundan emin misiniz?
 
Hocam kısaca bilgisayarına format at. USB belleğin varsa başka bir bilgisayar üzerinden format USB'si oluştur ardından kendi bilgisayarındaki interneti kesip format at. Format USB'sini sakın kendi bilgisayarın üzerinden olusturma.
O zaman hızlıca bir temiz kurulum yapıyorum usb ile olmasına gerek varmi yoksa boş menüden falanda olurmu
 
Bir şey anladım desem yalan olur.

Başka kim olabilirdi hiçbir şeye tiklamadim indirmedim ve onların gruba girince oldu.

Okulda USB'ye taktıysan okul pclerine RAT atıyor bazı y4vsaklar oradan al mısındır dosyayı çalıştırıncaa da açılmıştır format atmak en sağlıklısı.

O zaman hızlıca bir temiz kurulum yapıyorum USB ile olmasına gerek var mı yoksa boş menüden falan da olur mu?

USB ile farklı PC'den indir.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum format atmana falan gerek yok bilgisayarın internetini kapatıp virüs taraması yap. Virüs programı yoksa başka bir bilgisayarda USB ile indirip taraması yap.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı