Sisteme takılan HDD arızalı olabilir mi?

Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, kendi toplamış olduğum bir sistem var içinde 500GB SSD var ama yeterli gelmedi o yüzden evde raflardan birinde 500GB HDD buldum HDD'yi taktığımda buzzerden ses geldi ama tam beklemedim 1 uzun 2-3 kısa geldi evet ekran kartı arızası ama gibi kapattım PC'yi. Devamı varsa da vardır sonra 320GB buldum taktım BIOS HDD'yi gördü F1'e basıp BIOS'tan çıkış yaptım ve diski çalıştırdım galiba BIOS HDD'yi okumakta zorlandı muhtemelen o HDD hasarlıydı. Seagate markasıydı galiba 5 senesi vardır diye düşünüyorum belki de daha fazla acaba okumakta zorlanan BIOS muydu yani anakartım mı arızalı yoksa diskte sorun olduğu için mi BIOS okuyamadı. Ekran yoktu böyle ışık vardı sadece hafif siyah parlak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet arkadaşlar konuya bir daha değineyim dedim şu an şahsen merak ettim neden öyle bir sorun yaşadığımı bire bir hatırlıyorum olan şeylerden bahsedeyim raftan 2-3 tane HDD buldum ve ilk elime geleni taktım sonra kasayı açtım sinyal vardı fakat siyah ekrandı anakart ekranı gelmiyordu ve buzzer 1 uzun 2 kısa bip sesi verdi ardından HDD'yi söküp başka bir HDD taktım bu sefer normal bir şekilde devam etti o zamandan beri 2 TB'lik disk daha taktım ve sorun yok ama neden oldu anlamadım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı