Sisteme takılan HDD'ler bozuluyor

Emirhan350

Femtopat
Daha fazla  
Elimde 2 tane hard disk vardi. İlk basta birini taktim, 2-3 gun goturdu ve bozuldu. Sonra diğerini taktim, 2 gun sonra bozuldu. Yeni hard disk alsam gene bozulur mu? Para cope gitmesin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tessekur ederim evde bi tane daha pc vardi onu denicem deniyince haber veririm
Baska bilgisayara taktim suan calisiyor anlamadim tessekur ederim bozulursa yazarim
Reis biri biraz calisip bozuldu simdi diyerini deniyorum
Diyerinede windows 10 pro yukledim boyle oldu

Dosya Ekleri

• IMG_20210717_193728.jpg
    39,9 KB · Görüntüleme: 73
Son düzenleme:
HD Tune programini indirip Error Scan ( hata tarama ) yaptirin. Bu diskte fiziksel hata ( Bad Sector ) var mi diye kontrol edecek. Muhtemelen disklerinizde bozuk alanlar var.

İste 2 harddisk var dedim ya bi tanesi o bilgisayarindi
O bilgisayar kendi hardiskindeki Windows'tan acilacak. Bu da o bilgisayara bagli 2. disk olacak.
İste 2 harddisk var dedimya 1 tanesi o bilgisayarin benim icin hdd almak sorun degil ama gene bozulursa ciddi anlamda uzulurum
O bilgisayar kendi hardiskindeki Windows'tan acilacak. Bu da o bilgisayara bagli 2. disk olacak.
Ordaysan cevap verebilirmisin

Son düzenleme:
Saglam oldugunu dusundugun bilgisayarda sistem kurmaya calistiginda ikisi de mi kurulumu tamamlamiyor su an?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…