Çözüldü Sisteme takılan Kingston USB iki adet gözüküyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Banditovski

Decapat
Daha fazla  
Okuldaki bilgisayara ödevi açmak için taktığımda iki bellek görülüyor fotoğraftaki gibi. Çözümü var mıdır?
Windows 10 Pro.
USB Bellek : Kingston DataTraveler 32 GB FAT32

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2023-05-20 180515.png
    Ekran görüntüsü 2023-05-20 180515.png
    1,2 KB · Görüntüleme: 49
  • 71NuyVVSy3L.jpg
    71NuyVVSy3L.jpg
    121,7 KB · Görüntüleme: 46
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam sanırsam yanlış bir işlem yaptım lütfen yardımcı olun içine ödevlerim vardı.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2023-05-20 183122.png
    Ekran görüntüsü 2023-05-20 183122.png
    4,4 KB · Görüntüleme: 33
Hocam sanırsam yanlış bir işlem yaptım içine ödevlerim vardı.

Başka bir bilgisayara takarak deneyin ve içindeki gerekli dosyaları PC'ye taşıyın öncelikle. Eğer başka bilgisayarda da aynı hatayı veriyorsa dosya kurtarmasını bilen birileri yardımcı olacaktır.

Başka bir bilgisayara takarak deneyin ve içindeki gerekli dosyaları PC'ye taşıyın öncelikle. Eğer başka bilgisayarda da aynı hatayı veriyorsa dosya kurtarmasını bilen birileri yardımcı olacaktır.
yeni birim oluştursam içindekiler gider mi?
ntfs oluştur diyor ama ben yeniden fat32 yapacağım.

Bu Windows'un bugu hocam. Aşağıdaki dosyayı indirip "Remove Removavle Drive Icon.reg" dosyasıbı çalıştırırsanız sorunu çözer. Restore klasöründen ise geri getirebilirsiniz.

Hocam çok teşekkürler keşke bu yazınızı usbyi formatlamadan önce görseydim FAT32 den NTFS ye çevirdim zaten boşaltılması gerekiyordu :D ve dediğinizi yaptım çok teşekkür ederim iyi sosyaller.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı