Sisteme virüs girdi

blockdz

Hectopat
Evet, biliyorum orijinal satın almalıydım ama bir oyuna 500 TL verecek para bulmam imkansız. Mecbur korsan indirdim. Bilgisayar siyah ekran vermeye başladı birkaç exe hatası verdi ve bazı oyunlar çalışmamaya başladı. Şu an formatliyorum. Virüs girdiğini anlamamdan 10 dakika önce kart ile Game Pass almıştım. Kart bilgilerim çalınmış mıdır? Ne yapmam gerek?

İnşallah virüs içinde keyloger yoktur, varsa kart bilgilerin çok yüksek ihtimal çalındı. Kullandığın kart Papara vs. miydi yoksa kredi kartı mı?

Kart bilgileri çalınmış olabilir.kartınızı her türlü ihtimale karşı değiştirin. Eğer Tosla, Papara veya ininal gibi şirketlerin kartlarını kullanıyorsanız kartı dondurun ve bakiyeyi yeni kart alıp aktarın ve öncekini iptal ettirin. Eğer Akbank gibi bankalardan ise müşteri hizmetlerinden yeni kart isteyin öncekini kapattırın.
Lütfen alışveriş yaparken sanal kart kullanmaya özen gösterelim.

Kart şifresi değiştirmekle sorun çözülmez 3D Secure kapalı bir yerden alışveriş yaparsa paranız gidebilir.

Hocam korsan tavsiye etmiyorum ama hangi siteden indirdiniz de virüs girdi? Düzgün bazı torrent siteleri var, korsan indirin demiyorum ancak indirecekseniz bile düzgün sitelerden indirin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı