Sisteme virüs mü bulaştı?

yerixgtr

Femtopat
Daha fazla  
Oyun oynarken PC bir anda kapandı Windows hataları tanımlıyor onarıyor vb. çıktı. PC açıldığında mouse klavye hiçbir şeyi tıklayamadım imleç falan gözükmüyor. Klavye ve mouse kullanılmadığı için nasıl format atacağımı bilmiyorum.
Wi-Fi'yi ben çıkarttım ama ses böyle kaldı.

20210316_134704.jpg

Dipnot: Win 10 Pro kullanıyorum orijinal.

Oyun oynarken PC bir anda kapandı Windows hataları tanımlıyor onarıyor vb. çıktı. PC açıldığında mouse klavye hiçbir şeyi tıklayamadım imleç falan gözükmüyor. Klavye ve mouse kullanılmadığı için nasıl format atacağımı bilmiyorum.
Wi-Fi'yi ben çıkarttım ama ses böyle kaldı.

Eki Görüntüle 924911

Dipnot: Win 10 Pro kullanıyorum orijinal.
Hocam USB girişlerini kontrol edin,eğer çıkarıp taktığınızda(klavye ve mouse .vb)birşey değiştirmezse format atın.
Sürücüler silinmiş görünüyor.
Eğer çıkarıp geri takarsa geri olucaktır.

Rufus ile flash a Windows 10 indir ve kur. Sonra bilgisayar açılırken Boot menüye gelip Flash'ı seç. Sonra kurma yeri gelecek. Oradan her şeyi ayarlayın ve sistemin şu anda kurulu olduğu diskin ismi gözükecek. O diski seçip "biçimlendir" basın. Biçimlendirme bitince o diski seçip ileri deyin. Sonra istediğinizi yapın. Bu format işlemi sonucu sadece bilgisayarın şu anda kurulu olduğu disk sıfırlanır. Diğer diskler sıfırlanmaz.

Format atmak isterseniz üstteki Spoiler'i okuyun.
İsterseniz rehber: Windows 10 Türkçe İndirme ve Kurulum

Sürücüler bir güncellemeden veya bir işlemden dolayı devre dışı kalmış olabilir. Klavye ve farenizi çıkartıp tekrar takmayı deneyin, ses için kulaklık veya hoparlörünüzü bilgisayarın arka tarafındaysa ön tarafa, ön tarafındaysa arka tarafa takmayı deneyin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı