Sisteme YouTube indi

İnen, Youtube istemcisi olabilir. Veya bir eklenti de olabilir.
Antivirüs programı varken bilgisayarınıza virüs bulaşmaz. Virüs bulaştığını sanıyorsunuz. Açılışın yavaşlamasının tek nedeni virüs değildir.
Verdiğiniz yol, Chrome'daki eklentilere işaret ediyor. Sadece güvendiğiniz eklentileri yükleyin, güvenmediklerinizi tarayıcıdan kaldırın.

Hem bilgisayarınıza virüs bulaştığını söylüyorsunuz hem de inen şeyin virüs olup olmadığını ve nasıl silinebileceğini soruyorsunuz. İfadeleriniz tutarsız ve belirsiz. Bence virüs falan yok.

Chrome kullanıyorum.
YouTube uygulaması indirse hard disk alanından 50-60GB alan gitmez. Hem PDF indirirken bir şeyler olmuş sanırım konu sahibine.

O zaten eskiden de vardı.

İnen, YouTube istemcisi olabilir. Veya bir eklenti de olabilir.
Antivirüs programı varken bilgisayarınıza virüs bulaşmaz. Virüs bulaştığını sanıyorsunuz. Açılışın yavaşlamasının tek nedeni virüs değildir.
Verdiğiniz yol, Chrome'daki eklentilere işaret ediyor. Sadece güvendiğiniz eklentileri yükleyin, güvenmediklerinizi tarayıcıdan kaldırın.
Ben zaten kurmadım PDF'den bulaştı Kaspersky uyarı verdi öyle anladım.
Hem bilgisayarınıza virüs bulaştığını söylüyorsunuz hem de inen şeyin virüs olup olmadığını ve nasıl silinebileceğini soruyorsunuz. İfadeleriniz tutarsız ve belirsiz. Bence virüs falan yok.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı