Sistemi açınca CMD açılmasının sebebi nedir?

Agent06

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba bilgisayarımı açtığım zaman CMD açılıyor kapanıyor 3-5 saniye sonra 4-5 kere daha açılıp kapanıyor. Virüs mü bulaşmış?

Arkadaşlar merhaba bilgisayarımı açtığım zaman CMD açılıyor kapanıyor 3-5 saniye sonra 4-5 kere daha açılıp kapanıyor. Virüs mü bulaşmış?

Hocam bence virüsle alakası yok. Başlangıç Programları Listesine bakar mısınız? Belki bir program açılıyor.

Malwarebytes ile bir tarama yapın, çıkan sonuca göre bilgisayara format atabilirsiniz.

Yok artık hocam ne formatı

Malwarebytes ile bir tarama yapın, çıkan sonuca göre bilgisayara format atabilirsiniz.
Kod:
C:\ProgramData\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\StartUp
Birde
Kod:
C:\Users\%USERNAME%\AppData\Roaming\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Startup

Yolları üzerinde bilmediğiniz/sizin indirmediğiniz bir program var mı?

Hocam bence virüsle alakası yok. Başlangıç Programları Listesine bakar mısınız? Belki bir program açılıyor.

Yok artık hocam ne formatı
Eğer bilgisayara Keylogger gibi zararlı yazılım bulaşmışsa başlangıçta programlar kendini başlatır, daha önce benim başıma gelmişti onun için söyledim.

Kod:
C:\ProgramData\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\StartUp
Bir de
Kod:
C:\Users\%USERNAME%\AppData\Roaming\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Startup

Yolları üzerinde bilmediğiniz/sizin indirmediğiniz bir program var mı?

Hayır hocam yok

Eğer bilgisayara Keylogger gibi zararlı yazılım bulaşmışsa başlangıçta programlar kendini başlatır, daha önce benim başıma gelmişti onun için söyledim.
hocam ama şöyle bişey var. geçen gün bilgisayara bişe indirdim ve sonra masaüstüne world of tanks word of warship bide bi oyun daha geldi ama indirmedim ikon var. dosya yolu windows explorer a çıkıyo. şimdi görev yineticisine baktım explorer logosu world of tanks olmuş.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı