Bazı programlar bunu yapabiliyor bazen virus olabilir. Antivirüs programı ile tarama yapın.
Malwarebytes ile bir tarama yapın, çıkan sonuca göre bilgisayara format atabilirsiniz.Hocam CMD yönetici olarak çalıştırıp sfc/scannow yaptım. Bazı dosyalar bozuk dedi düzeltti sanırım bilmiyorum. Hiçbir antivirüs güvenli değil bence.
Arkadaşlar merhaba bilgisayarımı açtığım zaman CMD açılıyor kapanıyor 3-5 saniye sonra 4-5 kere daha açılıp kapanıyor. Virüs mü bulaşmış?
Malwarebytes ile bir tarama yapın, çıkan sonuca göre bilgisayara format atabilirsiniz.
Malwarebytes ile bir tarama yapın, çıkan sonuca göre bilgisayara format atabilirsiniz.
C:\ProgramData\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\StartUp
C:\Users\%USERNAME%\AppData\Roaming\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Startup
Bir deKod:C:\ProgramData\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\StartUp
Kod:C:\Users\%USERNAME%\AppData\Roaming\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Startup
Yolları üzerinde bilmediğiniz/sizin indirmediğiniz bir program var mı?
Eğer bilgisayara Keylogger gibi zararlı yazılım bulaşmışsa başlangıçta programlar kendini başlatır, daha önce benim başıma gelmişti onun için söyledim.Hocam bence virüsle alakası yok. Başlangıç Programları Listesine bakar mısınız? Belki bir program açılıyor.
Yok artık hocam ne formatı
Bir deKod:C:\ProgramData\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\StartUp
Kod:C:\Users\%USERNAME%\AppData\Roaming\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Startup
Yolları üzerinde bilmediğiniz/sizin indirmediğiniz bir program var mı?
hocam ama şöyle bişey var. geçen gün bilgisayara bişe indirdim ve sonra masaüstüne world of tanks word of warship bide bi oyun daha geldi ama indirmedim ikon var. dosya yolu windows explorer a çıkıyo. şimdi görev yineticisine baktım explorer logosu world of tanks olmuş.Eğer bilgisayara Keylogger gibi zararlı yazılım bulaşmışsa başlangıçta programlar kendini başlatır, daha önce benim başıma gelmişti onun için söyledim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.