Sistemi formatlarken windows.old klasörü nasıl silinir?

ArticWolf

Hectopat
Bilgisayarda virüs var ve virüs old klasörüyle gelecek kalmasın istiyorum.

Format atarken o klasörler gelmez. Temiz kurulum yapmalısınız zaten. Disk bölümlerinin olduğu ekranda tüm bölümleri silip tek bölüm bırakacaksınız ve o bölüme tıklayıp ileri deyip kuracaksınız. Böylece hiçbir veri sizinle gelmeyecek.

Format ekranında HDD sıfırlama yapmanız gerek veya arkadaşında dediği gibi disk silme yaparak kurulum yaparsaniz windows.old klasörü silinmiş olacak.

Formattan kasıt sistemi sıfırlamak ise yapmayın. Temiz kurulum ile kurun Windows'u. Daha iyi olur sistemin güvenliği açısından.

Temiz kurulum yapacağım ve daha önce forma attım ama virüs gittmedi. Not virüs sistem dosyalarında.

Son düzenleme:
Temiz kurulum yapacağım ve daha önce forma attım ama virüs gittmedi. Not virüs sistem dosyalarında.
Temiz kurulum ekranında "Özel (Gelişmiş)" seçeneğine tıklayıp tüm disk bölümlerini silin ve yeni bir bölüm oluşturun. Diskteki tüm bilgiler silinecek ve Windows öyle kurulacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…