Arkadaşlar CS2'de Steam overlay açınca PC donuyor, hiç olmamıştı.
Dert ettiğim şey PC'nin başlatma tuşuna basılı tutarak PC'ye reset atmam gerekti.
Bu PC'ye zarar verir mi? Korktum açıkçası.
hiç olmamıştı bu gün 2 kere yapmak zorunda kaldım sonra sorunu halletim dosyalardanAlışkanlık haline getirmeyin. Nadir de olsa işletim sisteminde açılmama sıkıntısına yol açabilir veya depolama birimlerine zarar verebilir. Ayda yılda bir yapmaktan çoğu zaman zarar gelmez.
SSD kulalnıyorumHDD kullanmıyorsanız zarar gelmez hocam benim de arada çöküyor ben kapatıyorum.
donanımsal dediğiniz sistemdeki parçalar ve pc demiSiz tuşa bastıktan sonra işletim sistemi kendisi kapatmaya geçiyorsa hiç sıkıntı olmaz. Ama uzun basarak kapatmaya zorluyorsanız işletim sisteminde sıkıntılar olabilir. Donanımsal sorun olmaz.
Donanımsal dediğiniz sistemdeki parçalar ve PC değil mi?
Pc çökünce napıcam bu zararı yemekmi zorundayım geçende nvdia güncellemesi atmıştım 3 hafta önce siyah ekran geldi gelmedi genen öyle kapatmak zorunda kaldımEvet. Parçalara zarar vermez. Ama işletim sistemindeki dosyalara zarar verme ihtimali var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.