4 yazıyor ya başlıkta.Forza Horizon kaç ama ?
4 yazıyor ya başlıkta.Forza Horizon kaç ama ?
Forza Horizon kaç ama?
Hocam açıklama yazıyor, 4.Forza Horizon kaç ama ?
Gay Tony'i ve o motorcu DLC'sini oynamıyorum ben sadece GTA 4 oynuyorum oda zaten iyice cırkını çıkarmış GTA SA gibi değil adamın başka adamdan borç alacağı oluyor biz gidiyoruz hikayesi falanda çok kötü alabilirseniz Forza alın oynayacak sistem olsa ben alırdım.
Hocam aldım fakat yapabileceğim bir şey yok, sistemim kötü![]()
Hocam 1-2 saat oynarım, olmazsa iadre eder, alırım.Hocam tavsiyem alın forzayı bir köşeye koyun yeni sisteminiz olunca oynarsınız
Hocam bir de sisteminizi ne zaman toplayacaksınız ona göre söyleyeyim.Hocam 1-2 saat oynarım, olmazsa iadre eder, alırım.
Hocam onu aldım zaten de, bilmiyorum optimizasyonu kötü diyorlar.GTA 4 alın bence.
Hocam 1-2 saat oynarım, olmazsa iadre eder, alırım.
Hocam onu aldım zaten de, bilmiyorum optimizasyonu kötü diyorlar.
Hocam belki hiç toplayamiyacağım, çok borş vs. var.GTA 4 alın bence.
Hocam bir de sisteminizi ne zaman toplayacaksınız ona göre söyleyeyim.
Hocam ben korsan indirmiştim denemelik, kasmamıştı.2 saati geçer ise iade olmuyor bilginize bir de Forza indirim süresi sınırlı haberiniz olsun Steam'den alacak iseniz
Ben 14 FPS alıyorum
Hocam oynayın eğer bilgisayarınızı zorluyorsa iade edip Forza alın.Hocam onu aldım zaten de, bilmiyorum optimizasyonu kötü diyorlar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.