Sistemi PSU'dan kapattıktan sonra oyun ve Windows uygulamaları açılmıyor

Arkadaşlar merhaba. Dun abim bilgisayarı kasanın arkasında bulunan PSU'dan kapattı. Bugun ise hiçbir oyuna giremiyorum ve Windows ayarlara girdiğim de donuyor, gelmiyor. Windows ayarlardan format atacaktım hazırlanıyorken o da dondu ve format atamadım. Sizce bu neden olmuş olabilir? Bunu nasıl duzeltebilirim? Daha önce böyle bir sorunla karşılaşan varsa yardımcı olursa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yani bütün her şeyi görmeden net bir şey demek yanlış olur tabii ki ama bilgisayarı aktif kullanabiliyor musun yani disk Boot ediliyor mu? Boot konusunda bir sorun yaşıyor musun?

Yani bütün her şeyi görmeden net bir şey demek yanlış olur tabii ki ama bilgisayarı aktif kullanabiliyor musun yani disk Boot ediliyor mu? Boot konusunda bir sorun yaşıyor musun?
Bilgisayarı kullanabiliyorum şuan fakat windows defender yada windows ayarlarına girdiğim de donuyor. Boot dediğiniz ne oluyor bilmiyorum.

Kullanabiliyorsan eğer Boot ediyor demek. Diskin içinde önemli dosyaların yoksa eğer format deneyebilirsin. USB bellekten yardım alırsan çok daha iyi olur. Diskini de biçimlendirirken hızlı biçimlendirme tikini kaldırarak biçimlendir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı