Sistemi sıfırlamadan Windows 10'dan Windows 11'e geçiş mümkün müdür?

Lemoncu46

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar şu anda Windows 10 kullanıyorum 11'e geçmek istiyorum, bilgisayarı sıfırlamadan bir şey kaybetmeden geçmem mümkün mü, yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uygun bir USB belleğe yedek alabilirsin.
hocam fotolar videolar falan hemen hemen 50 gb civarı ve elimde yüksek gb li USB bellek yok win11 güncellemesi gelmişti ama yapmamıştım sıfırlamadan yapmam lazım

Ben ilk çıktığı zaman geçtim pek bir sıkıntı çıkmadı.
ilk çıktığı zaman geçtim geri pc sıfırlamak durumunda kaldım 10 olarak sıfırladım 11 güncellemesi tekrar geldiğinde yapmadım şimdi geçme gibi şansım yokmu

Hocam fotolar videolar falan hemen hemen 50 GB civarı ve elimde yüksek gbli USB bellek yok Windows 11 güncellemesi gelmişti ama yapmamıştım sıfırlamadan yapmam lazım.

İlk çıktığı zaman geçtim geri PC sıfırlamak durumunda kaldım 10 olarak sıfırladım 11 güncellemesi tekrar geldiğinde yapmadım şimdi geçme gibi şansım yok mu?

Var diye biliyorum hocam. Windows Update zaten sistem özelliklerimiz karşılıyor ise Windows 11 geçmek ister isiniz tarzında bir bildirim gözüküyor. Oradan verileriniz silinmeden yapıyor olabilmeniz gerekli. Veya microsoftyun sayfasında Windows 11 ISO indirim flasha yükleyip eski verileri koruyarak geçebilirsiniz.

Var diye biliyorum hocam. Windows Update zaten sistem özelliklerimiz karşılıyor ise Windows 11 geçmek ister isiniz tarzında bir bildirim gözüküyor. Oradan verileriniz silinmeden yapıyor olabilmeniz gerekli. Veya microsoftyun sayfasında Windows 11 ISO indirim flasha yükleyip eski verileri koruyarak geçebilirsiniz.
hocam windows update kısmında bildirim vardı 15 20 gün önce ama şuan oda yok. iso dosyasını indirip usb belleğe yükledikten sonra veri kaybı olmayacağına eminmiyiz

Hocam Windows Update kısmında bildirim vardı 15 20 gün önce ama şu an oda yok. ISO dosyasını indirip USB belleğe yükledikten sonra veri kaybı olmayacağına emin miyiz?

Hocam Windows 10 da öyle bir seçenek sunuyordu ama Windows 11 de ne durumda bilmiyorum. Yanlış bilgi vermek istemem. Ama size nacizane tavsiyem yedek bir depolama almanız olacaktır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı