Çözüldü Sistemi Windows 8.1 yapınca bellek 256 MB görünüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Umut sarikaya

Centipat
Daha fazla  
Hocam öncelikle selam aleyküm ben bilgisayrı 8.1 yaptım ama yaptıktan sonra yaklaşık top. bellek 265 oldu ve çözürülük düştü, bunu nasıl düzeltebilirim?

Bir de format atılınca bazı programlar eksik. WinRAR bile yoktu kendim yükledım, bunu otomatik yapacak ugulama veya site var mı?

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    22,3 KB · Görüntüleme: 23
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Hocam size zahmet Windows 10 LTSC indirme linki atar mısınız?
2021 sürümünü indirin:
Dediğim komut bir işlem başlatacak ve bittiğinde yeniden başlatacak bilgisayarı sonra tekrar kontrol edin.

Tamam oldu.

Dediğim komut bir işlem başlatacak ve bittiğinde yeniden başlatacak bilgisayarı sonra tekrar kontrol edin.

İşlemci geldi.

Ama bizim asıl konumuz kulaklık bunu halledelim başka bir şey istemiyorum vallaha ya.

Kulaklık sorunundan kastınız nedir hocam?

Ya hocam kulaklık takıyorum ama ses gelmiyor büyük ihtimal bunun DLL falanı mı yok yoksa dosyaları mı kurulmadı bilmiyorum lütfen yardım edin.

Kulaklık sorunundan kastınız nedir hocam?

Windows 10 yapınca her şeyi sıfırladı galiba bunun da dosyalarını kurmak gerek.

Hocam Allah rızası için yapın bana yardım edin lütfen.

Ya hocam kulaklık takıyorum ama ses gelmiyor büyük ihtimal bunun DLL falanı mı yok yoksa dosyalkarı mı kurulmadı biklmiyorum.

İlk önce hocam, kasanın arka tarafından doğru yere taktığınızdan emin olun. İkinci olarak ise: Ses sürücüsü olmadığı için olması ihtimal ama anakartın modelini bilmeden önermem zor olur.
Örnek: ASUS H61M-K gibi isim lazım.

Bir de Windows Update tarzı güncellemeleri yapabilirsiniz, eğer Windows bulabilirse otomatik kurar.

İlk önce hocam, kasanın arka tarafından doğru yere taktığınızdan emin olun. İkinci olarak ise: Ses sürücüsü olmadığı için olması ihtimal ama anakartın modelini bilmeden önermem zor olur.

Doğru takıyorum dediniz gibi ses sürücü olmayabilir neyse bekleyin burada bilgileri atıyorum.

Bir de Windows Update tarzı güncellemeleri yapabilirsiniz, eğer Windows bulabilirse otomatik kurar.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    35,7 KB · Görüntüleme: 23
Doğru takıyorum dediniz gibi ses sürücü olmayabilir neyse bekleyin burada bilgileri atıyorum.
Bu kısımda anakartın modeli düzgün yazmıyor hocam sadece bir tane H55 model olduğu yazıyor.

Burada yazıyor mu anakart bilgileri?
Kasanın yan kapağını açıp bir okumayı deneyin, tam üstünde yazar anakartın. Bir şey dokunmayın sadece bakın öyle.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı