Hocam öncelikle selam aleyküm ben bilgisayrı 8.1 yaptım ama yaptıktan sonra yaklaşık top. bellek 265 oldu ve çözürülük düştü, bunu nasıl düzeltebilirim?
Bir de format atılınca bazı programlar eksik. WinRAR bile yoktu kendim yükledım, bunu otomatik yapacak ugulama veya site var mı?
Windows 10 LTSC/LTSB tüm sürümler için ISO arşivi Aşağıdaki linklerden istediğiniz yıla ait LTSC/LTSB sürümlerini indirebilirsiniz, yıllara göre sırasıyla ilerlemektedir. Tüm sürümler Türkçe dil desteği ile beraber paylaşılmıştır. Windows 10 LTSB 2015 x86 (32 bit)...
Yani hocam, Asus H55 mi? Gigabyte H55 mi? Seasonic H55 mi? Diye gidiyor binevi, direk model ismine göre araştıracağım için tam ismini istiyorum. Aksi durumda dene yanıl ile deneyiceğim.
Direk bir indirmeyi deneyin, çoğu anakart zaten Realtek kullanıyor:
Nys hocam benim babam öyle düşünmüyor zaten sen bu bilgisyari sat doyor parası senin diyor ama satılmıyor işte buna ekstra para versem yine zararda ben olurum nys asıl konumuzu gelirsek hocam bu bilgisyar da biraz donma var bunu nasıl hizlandirabilirim bir tavsiye biz var mıdır?
Görev yöneticisinden bir takip edin, hangi parça yüzünden donuyormuş. %100'e filan tavan yapar o parça. Birde CrsytalDiskInfo ve HDTune ile bir HDD'nin bilgilerini yollayın, bakalım o temiz mi?
Görev Yöneticisi'nden bir takip edin, hangi parça yüzünden donuyormuş. %100'e filan tavan yapar o parça. Bir de crsytaldiskınfo ve HD Tune ile bir HDD'nin bilgilerini yollayın, bakalım o temiz mi?
Konu sahibi bu ekran kartına sahip değil. Bu GPU'ya sahip sistem satın alacaktı ama berbat bir sistem olduğu için farklı ilanlara göz atıyoruz. Bu tarz bir karta para vermek komple israf olur yani. Eski oyunları açıyor tabi.