Sistemi yavaşlatmayan antivirüs önerisi

machnerwin

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
ESET kullanıyordum fakat sistem çok yavaştı. Bana önereceğiniz hafif sistem isteyen bir antivirüs programı arıyorum.

Kaspersky boşta %1'lerde CPU kullanıyor. Yavaşlatmaz. Alternatif olarak Norton öneririm. Çok hissedilmez. Ayrıca ikisininde veritabanları geniş ve virüsleri temizlemede gayet başarılı.

O bir anti malware yazılımıdır ve sistemi de yavaşlatır.
Normal virüsten farkı nedir malware'nin merakımdan soruyorum? Uzun zamandır kullanıyorum malware veya farklı bir tür virüs çoğunu algılıyor.
1610272947680.png

Arkada çalışırken de böyle RAM yiyor.

ESET kullanıyordum fakat sistem çok yavaştı. Bana önereceğiniz hafif sistem isteyen bir antivirüs programı arıyorum.

Paralı mı istiyorsunuz bedava mı?

Webroot secureanywhere çok hafiftir hafif olmasının sebebi bulut tabanlıdır deneyebilirsiniz.

Comodo internet Security Premium hafiftir ve içerisinde güvenlik duvarı bedava olarak gelir. kendisi tamamen bedavadır ve iyi yapılandırılırsa çok iyi bir antivirüs yazılımıdır ve sistemi yavaşlatmaz.

Bitdefender Free RAM'ini eğer fazlaysa iyidir, arka planda çok aşırı RAM kullanır ama CPU tüketmez deneyebilirsiniz.

Windows Defender iyi bir yapılandırma yaparsanız gayet yeterli olabilir ama güvenlik duvarı da istiyorsanız yanına Comodo firewall kurarak sisteminizi yavaşlatmadan güvenliği artırabilirsiniz.

Bununla Windows Defender'i yüksek ayarlara çekebilirsiniz.

AndyFul/ConfigureDefender

Cybersecurity & Threat Intelligence Services | Webroot

Comodo - Gerçek PC koruması basit Antivirus yazılımlarından daha fazlasını gerektirir

Bitdefender Antivirus Free - Download Free Antivirus Software

Normal virüsten farkı nedir Malware'nin merakımdan soruyorum? Uzun zamandır kullanıyorum malware veya farklı bir tür virüs çoğunu algılıyor.

Malware kötü amaçlı yazılımdır. Virüs genellikle bilgisayara zarar vermek için kodlanır ve çoğalabilir. Malware ise veri çalmak, dosyaları şifreleyip fidye istemek, ekrana reklam penceresi açmak için kodlanır. Kaspersky bazen malware bulabilir bulduğu malwarelerii "not-a-virus" olarak algılar. Bunlar genellikle adware veya riskware içerir.

Normal virüsten farkı nedir malware'nin merakımdan soruyorum? Uzun zamandır kullanıyorum malware veya farklı bir tür virüs çoğunu algılıyor.
Eki Görüntüle 827335

Arkada çalışırken de böyle RAM yiyor.
Anti malware antivirüslerin bulamadığı virüsleri temizlemek için yapılmıştır anti virüsler daha çok virüslerin bulaşmasından korumak için iken anti malware ise anti virüslerin yakalayamadığı virüsleri temizlemek içindir ve çok koruma sağlamaz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı