Sistemim oyunda ekran kartımı kullanmıyor

arellll

Zeptopat
Daha fazla  
Laptopumda ek olarak NVIDIA GeForce GTX 630M bulunuyor sürücülerini kurdum ancak Valorant'a girerken Intel HD 3000 olan ekran kartını kullanıyor. Bunu düzeltmeyi beceremedim YouTube'deki her şeyi yaptım becermedim.

Dosya Ekleri

• image.png
    image.png
    60,1 KB · Görüntüleme: 78
Son düzenleyen: Moderatör:
Yani zaten nvidia kartı seçili gözüküyor çok garip gerçekten. Paylaştığınız menüdeki ayarı kaydediyor musunuz? Tüm hepsini nvidia olarak seçebileceğiniz ilk sekme vardı böyle de denediniz mi?
burası mı? monitör taktım işe yaramadı hala intel olarak kaldı.

Windows 11 de arama kısmına grafik ayarları yazınca bu menüye ulaşıyorsun. Buradan seçeceğin ayar ile de kullandığı GPU değişiyor diye biliyorum. Buradan Valorant'ı yüksek performansa almayı dener misin?
1691257737802.png

gözükmüyor.

Aynı sorun arkadaşımda vardı servise yolladığında ekran kartının yanmış olduğunu söylediler.
Öyle demeyin. Üzülüyorum Xd şaka bir yana sanmıyorum öyle bir donanımsal olduğunu çünkü minecraft 1.20.1 gayet düzgün 100fps açılıyor.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    54,3 KB · Görüntüleme: 49
Burası mı? Monitör taktım işe yaramadı hala Intel olarak kaldı.

Eki Görüntüle 1891259
Gözükmüyor.

Öyle demeyin. Üzülüyorum Xd şaka bir yana sanmıyorum öyle bir donanımsal olduğunu çünkü Minecraft 1.20.1 gayet düzgün 100FPS açılıyor.

Bu sorun sadece Valorant'ta mı var diğer oyunlarda ekran kartını kullanabiliyorsun değil mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı