arellll
Zeptopat
Daha fazla
Ekran kartı driverını baştan yükleyin bence.Laptopumda ek olarak NVIDIA GeForce GTX 630M bulunuyor sürücülerini kurdum ancak Valorant'a girerken Intel HD 3000 olan ekran kartını kullanıyor. Bunu düzeltmeyi beceremedim YouTube'deki her şeyi yaptım becermedim.
Ekran kartı driverını baştan yükleyin bence.
Yani zaten nvidia kartı seçili gözüküyor çok garip gerçekten. Paylaştığınız menüdeki ayarı kaydediyor musunuz? Tüm hepsini nvidia olarak seçebileceğiniz ilk sekme vardı böyle de denediniz mi?Yok sanmıyorum o yüzden olduğunu denemiştim zaten.
burası mı? monitör taktım işe yaramadı hala intel olarak kaldı.Yani zaten nvidia kartı seçili gözüküyor çok garip gerçekten. Paylaştığınız menüdeki ayarı kaydediyor musunuz? Tüm hepsini nvidia olarak seçebileceğiniz ilk sekme vardı böyle de denediniz mi?
Windows 11 de arama kısmına grafik ayarları yazınca bu menüye ulaşıyorsun. Buradan seçeceğin ayar ile de kullandığı GPU değişiyor diye biliyorum. Buradan Valorant'ı yüksek performansa almayı dener misin?
Öyle demeyin. Üzülüyorum Xd şaka bir yana sanmıyorum öyle bir donanımsal olduğunu çünkü minecraft 1.20.1 gayet düzgün 100fps açılıyor.Aynı sorun arkadaşımda vardı servise yolladığında ekran kartının yanmış olduğunu söylediler.
Burası mı? Monitör taktım işe yaramadı hala Intel olarak kaldı.
Eki Görüntüle 1891259
Gözükmüyor.
Öyle demeyin. Üzülüyorum Xd şaka bir yana sanmıyorum öyle bir donanımsal olduğunu çünkü Minecraft 1.20.1 gayet düzgün 100FPS açılıyor.
evet intel ile minecraft 1.20.1 açılmıyordu nvidia ile açılıyor ama valorant hiç bir şekilde nvidia ekran kartına geçmiyorBu sorun sadece Valorant'ta mı var diğer oyunlarda ekran kartını kullanabiliyorsun değil mi?
Evet Intel ile Minecraft 1.20.1 açılmıyordu NVIDIA ile açılıyor ama Valorant hiçbir şekilde NVIDIA ekran kartına geçmiyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.